Scene de film: O locomotivă cu aburi a căzut în gol în Marea Britanie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
O locomotivă cu aburi a căzut în gol, într-o regiune a Marii Britanii. 

O locomotivă cu aburi fost filmată în timp ce se prăbușea în gol. Nu, nu este vorba despre un accident, ci despre filmările de la ultima peliculă a seriei Misiune Imposibilă. Impresionanta cascadorie s-a întâmplat în Stoney Middleton, din Derbyshire, scrie BBC

Fotografii locali au surprins momentul și au postat nenumărate poze în mediile sociale. Aceștia l-au mai surprins și pe starul filmelor, Tom Cruise, care a asistat la întreaga cascadorie vineri, 20 august. 

Construcția platoului de film a pornit cu luni în urmă, însă lucrările au întârziat din cauza pandemiei. 

Tren deraiat în România

Din păcate nu toate accidentele feroviare sunt cascadorii de film. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că traficul feroviar a fost oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, în staţia CF Balota (linie simplă electrificată) unde, în jurul orei 10:50, al 12-lea vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat. Începând cu ora 15.02, traficul feroviar a fost reluat condiții de siguranță, în stația CF Balota.

Pentru intervențiile care s-au desfășurat la fața locului, SRCF Craiova a acționat cu personal de specialitate și vinciuri hidraulice, astfel încât au fost retrase cele 13 vagoane din compunerea trenului de marfă și a fost repus pe șină și retras, vagonul deraiat, și au fost realizate reparații la linia de cale ferată afectată de această deraiere.

Reamintim că pe durata întreruperii circulației, CFR SA a asigurat transbordare cu mijloace auto, pe relația Balota - Orșova. O comisie de specialitate va ancheta acest accident și va stabili cauzele exacte care au condus la producerea lui.

Locomotiva unui tren a luat foc în această dimineață 

Traficul feroviar este blocat între Timișoara și Arad după ce, luni dimineață, locomotiva unui tren de călători a luat foc.  

Vezi și: UPDATE: Reacția CFR Călători privind locomotiva care a luat foc. Traficul feroviar, blocat între Timișoara și Arad

Vezi și: Un marfar a deraiat. Trafic feroviar oprit la Balota, județul Mehedinți/ UPDATE: Traficul feroviar, reluat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel