O jurnalistă dă cărțile pe față după ce Denisa Manelista a murit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalista Maria Coman a spus că moartea Denisei Manelista ar fi fost o știre oriunde în lume, răspunzând astfel persoanelor care au atacat presa din România pentru că a tratat subiectul.

"Hai, ca m-am plictisit de atata dezbatere. Da, moartea Denisei Raducu este o stire si ar fi fost oriunde in lume, sa ne oprim cu presa din Romania si ce oribila e ea.

Pentru ca e vorba despre:

1. moartea, la 27 de ani, a unei fete care suferea de cancer hepatic. Cancer hepatic care se face- cel mai adesea- ca o consecinta a virusului hepatic B sau virusului hepatic C. In Romania nu exista programe nationale de depistare a acestora, ceea ce duce la cresterea semnificativa a deceselor. Exista vaccin impotriva virsului B, dar noi traim intre armata antivaxxerilor si un stat incompetenet care nu reuseste sa le asigure.

2. moartea, la 27 de ani, a unei fete care a strans in jurul ei o comunitate de 1 milion si ceva de oameni. A, nu va place de cei 1 milion si ceva de oameni, e fix problema voastra. Dar ei exista si pentru ei Denisa Raducu era reprezentativa. As vrea sa ne amintim totusi ca BBC a facut un documentar despre Adrian Minune.

3. Inmormantarea printesei Diana, in 1997, a fost urmarita la televizor de 2,5 miliarde. PE locul 2 e inmormantarea lui Michael Jackson. Si ea in direct la televizor", a scris Maria Coman pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel