Urmărește emisiunea live
O judecătoare, suspendată, după ce s-a prezentat la o audiere în lenjerie intimă și cu o țigară aprinsă. "Ceea ce port și arăt e decizia mea" - Video
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 25 noi 2022, 08:29
WhatsApp
O judecătoare, suspendată, după ce s-a prezentat la o audiere în lenjerie intimă și cu o țigară aprinsă. "Ceea ce port și arăt e decizia mea" / Foto: Pixabay, de Mariakray
O judecătoare, suspendată, după ce s-a prezentat la o audiere în lenjerie intimă și cu o țigară aprinsă. "Ceea ce port și arăt e decizia mea" / Foto: Pixabay, de Mariakray
O judecătoare a fost suspendată, după ce s-a prezentat la o audiere în lenjerie intimă și cu o țigară aprinsă.

O judecătoare controversată a fost suspendată timp de trei luni, după ce ea a apărut aproape goală și fumând în pat, în timpul unei ședințe de judecată desfășurate online, scrie Daily Mail.

Columbian Vivian Polania și-a oprit camera laptopului după ce a fost avertizată de unul dintre participanți că era filmată în lenjerie intimă, dar videoclipul de 33 de secunde a devenit ulterior viral. Ulterior, un avocat a făcut o plângere oficială, declanșând o anchetă care a dus la crearea unei comisii de disciplină care i-a spus femeii de 34 de ani să folosească hainele în cadrul ședințelor.

Decizia suspendării vine la doi ani după ce Vivian a vorbit împotriva criticilor care au blamat-o din cauza fotografiilor pe care le-a postat pe rețelele de socializare, în care își arată mușchii, precum și tatuajele de pe spate și dar și fesele, fiind îmbrăcată în niște chiloți minusculi.

Publicarea fotografiilor în mass-media columbiană i-a determinat pe șefii ei să o sancționeze, pe fondul acuzațiilor că punea în pericol administrația justiției, afectând încrederea publicului în abilitățile ei de a-și face treaba corect.

Rapoartele de la acea vreme spuneau că a fost pusă sub investigație după ce a împărtășit fotografii neplăcute cu ea în lenjerie. Vivian a răspuns atunci insistând că va continua să posteze fotografii îndrăznețe pe Instagram, unde se descrie "fără sutien și deschisă la minte", insistând: "Nu toți judecătorii, avocații și alți angajați de stat sunt la fel. Ceea ce port și arăt pe rețelele mele de socializare este decizia mea și nu voi schimba nimic".

De această dată ea a fost filmată în timpul unei audieri pentru a stabili dacă un bărbat, deținut în urma unui atac terorist cu o mașină-bombă, în iunie anul trecut, ar trebui să fie eliberat pe cauțiune.

Judecătoare, filmată în timp ce săruta un criminal periculos, după condamnarea acestuia la închisoare pe viață

O judecătoare din Argentina a fost surprinsă sărutând un criminal, după condamnarea acestuia la închisoare pe viață. Ea fusese singura magistrată din complet care s-a opus sentinței. Acum femeia este cercetată disciplinar, scrie Buenos Aires Times.

Autoritățile judiciare din provincia Chubut au deschis proceduri disciplinare împotriva unui judecător pentru a investiga presupusa „comportament inadecvat”, după ce magistratul a fost surprins de camere sărutând un prizonier extrem de periculos pe care tribunalul ei îl condamnase anterior la închisoare pe viață.

Curtea Superioară de Justiție a provinciei a confirmat marți că au fost deschise proceduri administrative împotriva judecătorului Comodoro Rivadavia, Mariel Suárez, după ce au fost difuzate înregistrări video pe internet care îi arată pe ea și pe deținutul Cristian „Mai” Bustos împreună la Institutul Penitenciar (IPP) din Trelew.

În videoclip, ea poate fi văzută sărutând prizonierul, care a fost condamnat la închisoare pe viață pe 22 decembrie anul trecut pentru uciderea în 2008 a polițistului Leandro ‘Tito’ Roberts în Corcovado.

Incidentul a avut loc pe 29 decembrie, la doar o săptămână după ce Bustos fusese condamnat la închisoare pe viață. Potrivit rapoartelor din presa locală, el a recunoscut în timpul procesului că l-a împușcat pe Roberts. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?