O industrie DISTRUSĂ. FĂRĂ UNTOLD și alte festivaluri. DJ-ul Șaguna: E dureros și greu
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
DJ-ul Adrian Șaguna, unul dintre cei mai apreciați din România, a vorbit la interviurile DC News despre ce se întâmplă cu festivalurile, în pandemie. 

DJ-ul Adrian Șaguna a răspuns cu tristețe că, din cauza pandemiei de Covid-19, festivaluri mult așteptate care trebuiau să se desfășoare în România, precum Untold și Neversea, au fost amânate pentru anul viitor. 

Adrian Șaguna a subliniat, în acest context, faptul că România a început să se impună în muzică, pe plan mondial. Un festival, spune îndrăgitul DJ, are în prim-plan și artiști de rock sau hip-hop. 

Anul trecut, își amintește Adrian Șaguna, a stat la doar doi metri de Robbie Williams. 

„Untold și Neversea s-au amânat pentru la anul, mai avem o speranță cu Saga Festival, în toamnă (n.red ulterior, Saga Festival a fost amânat tot pentru anul viitor). E greu. România a început să conteze pe harta mondială. E un lucru excepțional să fim un nume într-un domeniu precum muzica. Un festival nu implică doar DJ, dacă ați observat, invită și artiști din alte domenii: band-uri de rock, hip hop. Anul trecut l-am avut pe Robbie Williams, am stat la doi metri de el. 

Se promovează artiști români, se oferă șanse DJ-ilor tineri, sunt scene auxiliare. Asta contează. Este o industrie care generează venituri și pentru piețele unde se desfășoară evenimente și pentru artiști. E dureros și greu să știi că nu știi ce va fi”, a mai spus Adrian Șaguna la interviurile DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel