Data publicării:

O grădină zoologică din China e acuzată că îmbracă oamenii în animale și îi expune în cuști / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
O grădină zoologică din China a negat acuzațiile că unele animale ar putea fi oameni îmbrăcați în costume, după ce fotografiile cu animalele stând în pozție bipedă au circulat online.

Grădina Zoologică din Hangzhou a spus pe rețelele de socializare că urșii soare din Malaezia sunt mai mici decât alți urși și arată diferit, dar a insistat că sunt adevărați, după ce pe Internet au apărut imagini cu această specie care stă în poziție bipedă, ca omul, conform Sky News.

Un angajat al grădinii zoologice a refuzat să vorbească despre urși, dar a spus că se permite accesul reporterilor la fața locului pentru a vedea animalele.

Utilizatorii de internet s-au întrebat dacă urșii grădinii zoologice sunt autentici, după ce au circulat fotografii în care un exemplar stă în picioare, postura fiind asemănătoare cu cea umană.

„Din cauza modului în care stau, unii oameni din mediul online se întreabă dacă sunt „oameni deghizați””, a precizat ziarul chinez Hangzhou Daily.

Urșii soare au dimensiunea câinilor mari, având cel mult 1,3 metri înălțime pe picioarele din spate, în comparație cu până la 2,8 metri cât au urșii grizzly sau alte specii de urși, potrivit grădinii zoologice.

Alte grădini zoologice chineze au fost acuzate că au încercat să vopsească exemplare de câini pentru a arăta ca niște lupi sau pisici africane, în timp ce o grădină zoologică din Egipt a negat anterior că ar fi pictat măgarii ca să semene cu zebrele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel