Data actualizării:
Data publicării:

Fostă MISS UCRAINA, mesaj clar pentru invadatori. Vrea să își apere țara

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Instagram (@anastasiia.lenna)
Sursă foto: Instagram (@anastasiia.lenna)
O fostă câștigătoare a consursului de frumusețe Miss Ucraina, jucător de airsoft, a postat un mesaj clar pentru invadatorii țării ei. 

Fosta Miss Ucraina Anastasiia Lenna a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj clar pentru invadatorii ruși. Aceasta a postat recent o fotografie cu ea în timp ce ține în mână o replică de airsoft, cu hashtag-urile #standwithukraine și #handsoffukraine.

Într-o altă postare, de tip story, aceasta își demonstrează și abilitățile sale cu arme de foc, trăgând la țintă într-un poligon. Atașat imaginilor este textul ”Mă antrenez. Invadatorii vor muri pe pământul nostru. Toți veți vedea asta!”. 

Miss Ucraina, de partea președintelui Zelenski

Lenna a fost câștigătoarea Miss Ucraina la ediția din 2015, iar acum se remarcă drept una dintre numeroșii apărători ai Ucrainei.

În una dintre postările sale, Lenna l-a lăudat pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, numindu-l ”un lider adevărat și puternic”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miss Ukraine????????Anastasiia Lenna (@anastasiia.lenna)

Ultimele știri despre războiul din Ucraina

Banca Centrală a Rusiei a făcut apel la calm, pe fondul temerilor că noile sancţiuni financiare vor duce la retrageri masive din bancomate şi din depozitele bancare, transmite BBC, conform Agerpres. 

Instituţia, care are rezerve de aproximativ 630 de miliarde de dolari, a dat asigurări că "are instrumentele şi resursele necesare pentru a menţine stabilitatea financiară şi a asigura continuitatea operaţională a sectorului financiar".

Ofensivă rusă începută luni

Ofensiva rusă împotriva capitalei ucrainene Kiev continuă la primele ore ale zilei de luni, a anunţat armata Ucrainei, informează dpa.

În nordul Kievului, armata rusă a încercat să construiască un pod din pontoane pentru a traversa râul Irpin, a scris Statul Major al armatei ucrainene pe Facebook. De asemenea, a existat o altă tentativă eşuată a ruşilor de a cuceri oraşul Irpin, în imediata vecinătate a Kievului, scrie Agerpres. 

Agenţia de presă rusă Interfax a informat că trupele ruseşti au avansat dinspre oraşul Herson din sudul Ucrainei spre Mikolaiv.

Citește LIVE TEXT cu ultimele informații AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel