O fostă jucătoare a lui Mouratoglou, acuze dure: Am avut încredere totală în el. Nici nu îţi poţi imagina ce a făcut cu mine...
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Aravane Rezai, o jucătoare care a lucrat cu Patrick Mouratoglou, a lansat în urmă cu doi ani acuze dure la adresa antrenorului Simonei Halep. 

Cei doi au început să colaboreze în 2009, dar au rezistat împreună doar un an. Sportiva spune că Mouratoglou a tratat-o extrem de urât. 

”La turneul din Bali l-am invitat pe prietenul meu, Patrick Mouratoglou. Am câștigat turneul și am decis să lucrăm împreună.

La început, încă eram antrenată de tata și am lucrat cu ambii. Patrick mi-a adus o doză de profesionalism și m-a dus să mă antrenez pe cele mai bune terenuri.

Dar uneori era prea posesiv. Și nu își asuma responsabilitățile. A făcut presiuni asupra mea ca să-mi înfrunt părinții. M-a pus față în față cu ei pentru ca el să obțină ce dorea: controlul total. Voia să obțină rezultate și nu-i păsa în ce fel le obținea.

Îmi zicea 'Îți promit că vei ajunge în Top 10. Trebuie să mă asculți'. Am avut încredere totală în el. Dar nu e bine ca un bărbat să pună o fată tânără împotriva tatălui ei, în timp ce el stă și se uită.

E un om pasionat de tenis, dar nu aș pune că e un mare antrenor. E un foarte bun om de afaceri.

Dar nici nu îți poți imagina ce a făcut cu mine când am câștigat turneul de la Madrid...

Abia mâncam, doar beam un pahar de lapte pe zi. Nici nu mâncam micul dejun. Abia puteam ridica telefonul. Eram ca într-o închisoare. Mă trezeam la 06:00 și alergam o oră sau două ore.

Mă punea să fac exerciții chiar înainte de meci. Era prea mult. Oamenii din echipa lui, doctori sau nutriționiști, îi spuneau că mă voi accidenta dacă va continua în acest fel. Iar el le spunea că nu îi pasă. 

Și nici nu-i păsa de sănătatea mea mentală. Punea multă presiune pe mine. Eram foarte slabă. Pentru fiecare meci mâncam doar foarte puțină salată. Aveam doar un pahar de lapte și salată în stomac.

Nu mă lăsa să mănânc mai mult. Spunea că trebuie să slăbesc, dar nu se putea așa. Când lucram cu el, auzeam 'Patrick tocmai a câștigat alt turneu'. Asta e tot ce dorea, să fie cunoscut”, spunea Aravane, conform 3dots.ro.

Patrick Mouratoglou, primul mesaj detaliat despre situaţia Simonei Halep: Am încredere în ea 100%

"Salutări, tuturor. În primul rând, vreau să spun că echipa noastră este în stare de șoc încă de când Simona ne-a informat în legătură cu testul doping de la US Open.

În aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesioniști, nu am întâlnit niciodată o asemenea situație.

Apreciez că mulți dintre oamenii din tenis care au lucrat cu Simona sau care o cunosc personal au vorbit. Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru că au exprimat puternic, într-un moment atât de important, că Simona este o femeie cu principii, cu valori. Cuvintele lor formează un mesaj puternic, cu care sunt de acord.

De când Simona a fost testată pozitiv, am preferat să rămân tăcut. Prioritatea mea a fost să-mi canalizez toate energiile pentru a o ajuta și a o susține în demersul de a demonstra adevărul.

Știind-o pe Simona atât de bine, pot să asigur că e un model în ceea ce privește integritatea. Este complet împotriva oricărei forme de doping și știu că nici măcar nu i-a trecut în minte vreodată să ia o substanță interzisă. Am încredere în ea 100%.

Împreună, vom lupta să demontrăm adevărul", a scris Patrick Mouratoglou pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel