O fetiță de trei ani a fost găsită moartă pe câmp, la Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Hai Nguyen de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Hai Nguyen de la Pixabay
O fetiță de trei ani, dispărută joi seară, a fost găsită moartă pe câmp. Trupul copilei a fost mâncat de animale sălbatice. 

O fetiță în vârstă de trei ani a dispărut în seara zilei de joi, 10 iunie. Câteva ore mai târziu, copila a fost găsită moartă, pe câmp, în localitatea Saraiu din județul Constanța. Potrivit martorilor, pe trupul fetiței erau urme de mușcături de animale sălbatice.

Fetița a plecat din curte când nu era supravegheată 

Joi seară, în jurul orei 21:00, printr-un apel la 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a fost sesizat cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17.00, o fetiță de trei ani a plecat din curtea de pe raza localității Saraiu, într-un moment în care era nesupravegheată, și nu a mai fost găsită. 

Apelul a dat startul dispunerii măsurilor de verificare a tuturor aspectelor sesizate și căutării. Poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pompieri, jandarmi şi voluntari au intervenit în operațiunea de căutare a minorei. Au fost verificate terenuri extravilane, imobilele cunoscuților, dar și clădiri dezafectate sau în construcție. De asemenea, autoritățile au folosit și câini de urmă. 

Martorii au fost audiați, iar declarațiile lor, verificate. 

Copila a fost găsită la 4 kilometri de la locul dispariției

Vineri, în jurul orei 11:00, fetița de trei ani a fost găsită decedată, la aproximativ patru kilometri de la locul dispariției. Martorii spun că trupul fetiței era mâncat de animale sălbatice.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, potrivit Adevărul.

VEZI ȘI: O fetiță de 6 ani răpită de tată a sfârșit într-o geantă, pe fundul Oceanului Atlantic

Crima de la Gura Șuții. O fetiță de 11 ani, victima olandezului Johannes Vissacher

Mihaela Adriana Feraru, în vârstă de 11 ani, din Gura Șuții, a fost găsită la câteva sute de metri distanță de casă, pe un câmp din comuna Produlești, în urmă cu doi ani. Micuța a fost răpită, batjocorită și ucisă. Olandezul Johannes Vissacher, presupusul autor al faptei, și-a pus capăt zilelor într-un accident rutier, în ţara natală.

Mihaela Adriana Fieraru, a fost dată dispărută după ce nu a mai ajuns acasă de la școală. Două zile mai târziu, a fost făcută descoperirea macabră.

Medicii legiști au stabilit atunci că fetița a murit sugrumată cu pantalonii pe care îi purta.

Ancheta în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa fusese preluată de Parchetul General: 'Având în vedere complexitatea cauzei, respectiv elementele de extraneitate, precum şi desfăşurarea cercetărilor pe raza mai multor judeţe, în cursul zilei de astăzi, 23 septembrie 2019, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat în vederea efectuării urmăririi penale dosarul privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa. Cauza a fost înregistrată iniţial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, unde a fost dispusă începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal (...), agresiune sexuală (...) şi omor calificat (...)'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel