O fetiță de 4 ani a uimit pe toată lumea cu un gest care i-a salvat viața mamei sale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
La doar patru ani, o fetiță a devenit eroina mamei sale.

Este vorba despre Shannon, o fetiță de 4 ani din Franța, care a reacționat imediat, după ce și-a văzut mama leșinată, incapabilă să răspundă. Copila a conștientizat că mama ei este în pericol și că orice secundă contează în a-i salva viața. Prin urmare, a luat telefonul și a chemat ajutoare.

Gestul fetiței eroine Shannon i-a salvat viața celei care, la rândul ei, i-a dat viață

Pompierii din Vendée, Franța, au făcut publică înregistrarea, pe rețelele lor sociale, în care Shannon solicită ajutor. Totodată, a fost postată mărturia mamei, care a rămas impresionată de modul în care fiica ei a acționat. ”Era o marți seara, după școală. Am venit acasă. Am făcut un duș cu Shannon și apoi i-am pregătit ceva de mâncare”, îşi aminteşte femeia. Apoi, nu îşi mai aminteşte nimic deoarece şi-a pierdut cunoştinţa.

”Numele meu este Shannon, am patru ani și mama nu se poate trezi. Doarme”

Astfel, Shannon a luat imediat telefonul şi a sunat la pompieri, spunând faptul că mama ei a căzut și că este inconștientă: ”Numele meu este Shannon, am patru ani și mama nu se poate trezi. Doarme”, le-a spus Shannon.

Copila își cunoaște și adresa unde locuiește, din Saint-Philbert-de-Bouaine, Franţa. Prin urmare, le-a spus salvatorilor locația, care au reuşit să intervină mai repede, în aceste cazuri de situați limită orice secundă contează. Apoi, Shannon a urmat pas cu pas instrucțiunile pompierilor.

”Am fost puțin năucită. Nu am înțeles. Evident că încep să plâng”, a relatat mama ei, mândră și emoționată după ce s-a întâmplat

”În momentul în care mi-am recăpătat cunoștiința, am fost puțin năucită. Nu am înțeles. Evident că încep să plâng. În acel moment, mă uitam peste tot după fiica mea, nu știam unde este. Vine cineva, pompier sau polițist, cu fiica mea în brațe. Când întreb cine i-a sunat, mi-o prezintă pe fiica mea ca salvatoare”, povestește mama lui Shanon, cu emoție, dar și cu mândrie de gestul fiicei sale care i-a salvat viața, scrie cotidianul francez Le Parisien.

Citește și - Ea este Ema, fetița de 10 ani din Oradea care și-a salvat fratele după ce a sunat la 112. ”Îi era milă de mine, mi-a salvat viața”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel