O fetiță de 11 ani a pus pe fugă un bărbat înarmat cu un cuțit, care voia să o răpească / VIDEO
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere, care arată cum o fetiță de 11 ani pune pe fugă un bărbat înarmat cu un cuțit, care voia să o răpească, fac înconjurul lumii. 

O fetiță de 11 ani din West Pensacola, Florida, SUA, a reușit să pună pe fugă un bărbat înarmat cu un cuțit care voia să o răpească. Totul s-a întâmplat când copila aștepta autobuzul școlar, scrie BBC.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul a încercat să o bage cu forța pe fată în mașina lui, dar ea l-a lovit și a reușit să fugă. De asemenea, bărbatul a fugit spre autoturism. 

Individul a fost prins în aceeași zi

 

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost prins de oamenii legii în aceeași zi și a fost acuzat de tentativă de răpire și agresiune.

Polițiștii cred că fata era supravegheată de individ de mai mult timp. De altfel, în urmă cu două săptămâni, în același loc, ea a fost abordată de un bărbat. Poliția americană crede că ar fi vorba despre aceeași persoană.

Tentativa de răpire a avut loc în prima zi în care fata nu a fost însoțită de părinți spre școală.

Bărbatul are cazier și, în trecut, a mai fost acuzat de abuz sexual asupra unor minori.

Iată video

 

O fetiță de 12 ani a fost răpită de un pensionar, la Oradea

O fetiță de 12 ani a fost răpită dintr-un parc din Oradea de un bărbat de 66 de ani, care a dus-o într-o casă din apropiere și a agresat-o sexual, la începutul lunii mai. El a fost prins și arestat preventiv. 

Fetiţă în vârstă de 12 ani se afla în Parcul Salca din Oradea, când un bărbat de 66 de ani a acostat-o și a încercat s-o convingă să-l însoțească. Văzând că nu reușește, individul a prins-o de mână pe copilă și a târât-o până la o casă de pe strada Căprioarei. 

Acolo, individul a încercat să o sărute și să o mângâie în zonele intime. Fetița a reușit să iasă din casă în curtea imobilului și, speriat că va începe să strige, bărbatul a lăsat-o să plece. Copila s-a dus acasă și le-a spus părinților cele întâmplate, iar ei au alertat imediat Poliția, scria atunci ebihoreanul.ro.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea l-au prins și reținut pe Dan M., în vârstă de 66 de ani.

În cele din urmă, pensionarul a fost arestat preventiv.

VEZI ȘI: Pensionarul care a răpit o fată de 12 ani, în Oradea, credea că e o „curvuliță”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel