O fetiță a fost mușcată de față de un câine
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
O fetiță de patru ani a fost mușcată de față de un câine. 

O fetiță de patru ani din Tulcea a fost mușcată de față de câinele vecinilor. Copila se află în stare stabilă și a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din Galați. La spital a fost operată de urgență de medicii gălățeni, transmite Digi24. 

Totul s-ar fi întâmplat cu o zi înainte, miercuri, 24 noiembrie, în jurul orei 18, când minora a fost mușcată de față. O ambulanță a preluat-o pe cea mică și a dus-o cu bacul la Galați, iar de la punctul de trecere a Dunării a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind dusă la Spitalul de Pediatrie. 

Starea fetiței este gravă, dar la momentul sosirii la spitalul din Galați era conștientă și cooperantă, având o stare stabilă. Medicii au decis să o opereze de urgență. 

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. 

Copil mușcat de câini la Năvodari

Un copil din Năvodari a fost mușcat de doi câini fără stăpân, în plină zi. Incidentul a fost surprins de o camera de supraveghere, relatează Știrile TVR. Copilul se întorcea de la școală când a fost atacat de o haită de câini, lângă o parcare. Animalele l-au pus la pământ și l-au mușcat de mai multe ori. 

Copilul a reușit să scape din colții animalelor doar atunci când au venit în zonă  mai mulți trecători. Oamenii care locuiesc în apropiere spun că cei doi câini sunt cunoscuți ca fiind violenți, dar ajung în apropierea blocurilor pentru că sunt iubitori de animale care obișnuiesc să-i hrănească. Acest incident vine la scurt timp după ce Adriana Săftoiu a fost atacat de câini într-un parc din București.

Turiștii care fac drumeții în zona montană din Dâmbovița, speriați de maidanezi

Valentin Calcan, reprezentând Asociația Peștera Padina a trimis o adresă în legătură cu pericolul prezenței câinilor fără stăpân către Regia Romsilva, accentuând că ”de la an de an, problema prezenței câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă", scrie dbonline.ro.

"În special toamna, în urma plecării ciobanilor cu turmele de animale de pe munte, foarte mulți câini sunt abandonați în zonă. Seară de seară și chiar ziua, plimbările de agrement ale turiștilor prin stațiune devin unele deosebit de periculoase. Ieri, îmi povestea un grup de turiști veniți de la Vf Omu, că au fost atacați de o haită de câini care în opinia lor părea chiar a fi sălbăticiți.

Câinii nu cunosc limita intravilanului Stațiunii și se deplasează oriunde în Parcul Natural punând în pericol atât turiștii cât  și speciile de animale. Vă rog să nu "așteptăm" cu toții o tragedie, un copil mușcat sau chiar mutilat pentru ca autoritățile să dispună măsurile necesare”, se arată în adresa Asociației Peștera Padina, entitate care cere urgent dispunerea de măsuri pentru rezolvarea acestei situații deosebite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel