O femeie și-a stropit soțul cu benzină pentru a-l speria și apoi i-ar fi dat foc 'accidental'
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
O femeie și-a stropit soțul cu benzină, pentru a-l speria după o ceartă, iar la scurt timp, ar fi aprins 'accidental' un aprinzător de aragaz lângă el, dându-i astfel foc. 

Un tânăr de 35 de ani, din Rădenii Noi, a ajuns la Urgenţe în stare gravă, după ce soţia i-a dat foc, scrie stiri.botosani.ro.

Totul s-a întâmplat miercuri după-amiază în gospodăria celor doi, între care a izbucnit o ceartă, iar femeia şi-a stropit soţul cu benzină, pentru a-l speria, ameninţând că îi dă foc dacă se mai apropia de ea.

Iniţial acesta a părăsit încăperea, dar după un timp a revenit, iar femeia s-a apropiat de el cu un aprinzător de aragaz pe care l-ar fi aprins accidental chiar în preajma lui. Hainele bărbatului îmbibate cu benzină au luat foc instantaneu. 

Acesta a stins flăcările și a cerut ajutorul unui vecin, care a sunat la 112. La faţa locului a intervenit un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, de la care bărbatul a primit primul ajutor.

În cele din urmă, el a fost transportat la Urgenţe și internat cu arsuri de gradele 2 si 3 la nivelul gâtului, spatelui și antebraţului stâng.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, femeia fiind anchetată pentru violenţă în familie, potrivit stiri.botosani.ro

Incidente similare

Un bărbat din Vaslui a aruncat benzină peste soția sa și apoi i-a dat foc. Femeia a sunat la 112 după o zi, când a plecat bărbatul de acasă

O femeie în vârstă de 42 de ani din localitatea Puieşti a fost preluată, în urmă cu câteva săptămâni, de o ambulanţă, cu arsuri de gradele II şi III pe 30% din suprafaţa corporală, susţinând că soţul i-a dat foc folosind benzină, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

"Din câte susţine femeia, arsura s-a produs prin agresiune şi este mai veche de 24 de ore. Femeia a spus că soţul i-a dat foc cu benzină, iar agresorul este plecat de acasă iar ea a sunat la 112. Victima a fost preluată de o ambulanţă C2 din Bârlad şi este acum transportată la Spitalul Judeţean Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, transmitea Agerpres la începutul lunii mai. 

Un alt caz similar s-a petrecut în luna octombrie 2020. Atunci, un bărbat de 49 de ani din localitatea Verendin, judeţul Caraş-Severin, a aruncat cu benzină peste o femeie de 57 de ani şi apoi i-a dat foc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel