O femeie și-a înjunghiat soțul, după ce aceștia s-au certat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
După ce s-au certat, doi soți din Constanța au început să se îmbrâncească, iar, în cele din urmă, femeia l-a înjunghiat pe soțul ei.

Violența conjugală face noi victime, la Constanța. O femeie și-a înjunghiat soțul, după ce s-au certat. Bărbatul a ajuns la spital, iar soția acestuia la Parchet, pentru audieri.

Procurorii Tribunalului Constanța au deschis dosar penal în cazul unei agresiuni în cadrul unei familii, a cărei autor este, de această dată, o femeie. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un cuplu trecut de 60 de ani, din Nisipari, județul Constanța. Cei doi soți s-au certat, iar la un moment dat, femeia și-a împins soțul, în încercarea de a se apăra, iar în acel moment l-a și înjunghiat cu un cuțit pe care îl avea în mână.

Toate acestea au avut loc duminică, 10 ianuarie, seara. Bărbatul a ajuns la spital cu plagă înțepată, iar femeia urmează a fi audiată, în cursul acestei zile. Dacă medicii legiști vor stabili că viața bărbatului a fost pusă în pericol, soția acestuia ar putea fi acuzată de tentativă de omor, informează Focuspress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel