O femeie și-a dus unchiul mort la bancă - într-un scaun cu rotile - și a încercat să-i pună un stilou în mână ca să semneze pentru un împrumut / video viral
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Captură X
Foto: Captură X
Un caz halucinant a avut loc în Brazilia, unde o femeie și-a dus la bancă unchiul mort, aflat într-un scaun cu rotile, pentru a semna un contract.

Într-un incident de-a dreptul halucinant, poliția spune că Nunes, o femeie în vârstă de 42 de ani, a dus trupul lui Braga, unchiul său, la o sucursală a unei bănci din Rio de Janeiro, marți după-amiază, pentru a semna pentru un împrumut de aproximativ 3.250 de dolari, scrie Washngton Post.

„Oricine care urmărește videoclipul poate spune că a murit”, a declarat Fábio Souza, investigatorul principal al poliției, pentru rețeaua de televiziune Globonews. „Îți poți imagina? Ea îl atingea. Ea știa că era mort.”, a mai zis Souza.

Acum, Nunes este acuzată de furt prin fraudă și profanare de cadavre. Poliția lucrează acum pentru a stabili relația ei cu Braga și modul în care a murit, a spus Souza. De asemenea, este căutată persoana care a transportat-o pe femeie la bancă.

Nunes le-a spus anchetatorilor că Braga era în viață când au intrat în bancă, potrivit poliției. Ea s-a identificat drept nepoata și îngrijitoarea lui.

Incidentul a avut loc marți, înainte de ora 14.00. Nunes a ajuns la filiala Banco Itaú. Angajații au observat aspectul lui Braga și au devenit suspicioși. Drept urmare, au început să facă filmări cu acesta.

„Nu cred că e bine”, a spus un angajat. „Fața lui e palidă”, a adăugat el.

„Așa este el”, a spus Nunes.

În videoclip se vede cum Nunes îl apucă de cap și încearcă să-i pună un stilou în mână. Imediat, banca a chemat o ambulanță. Când au sosit paramedicii, aceștia au spus că Braga era mort de câteva ore.

Nunes le-a spus anchetatorilor că Braga a fost internat săptămâna trecută cu pneumonie, dar a fost externat luni. Videoclipul de atunci o arată plecând din spital cu Braga, care încă era în viață, într-un scaun cu rotile.

Videoclipul de la bancă s-a viralizat pe rețelele de socializare și a stârnit numeroase glume în mediul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel