O femeie în vârstă de 81 de ani din Irlanda şi-a întâlnit mama de 103 ani pentru prima dată
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Eileen Macken și mama sa Elizabeth
Eileen Macken și mama sa Elizabeth
O femeie în vârstă de 81 de ani din Irlanda şi-a întâlnit mama în vârstă de 103 ani pentru prima dată, relatează vineri Press Association.

Eileen Macken a declarat că nu a fost niciodată mai fericită. Ea a crescut în orfelinatul Bethany Home din Dublin şi şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii căutându-şi mama.  Un genealogist i-a găsit mama în vârstă de 103 ani în Scoţia. 'Odată ce am auzit asta, nimic nu m-a împiedicat să încerc să o văd', a povestit Eileen Macken.

'M-am dus să o văd şi ea este cea mai frumoasă doamnă, are o familie minunată, m-au întâmpinat extraordinar. Ei m-au acceptat şi am avut o discuţie extraordinară cu mama mea', a mai spus femeia pentru RTE Radio. Eileen Macken a călătorit în Scoţia împreună cu familia sa pentru a se întâlni cu mama sa Elizabeth, care împlineşte sâmbătă 104 ani. Mamă a trei copii, Eileen a descoperit după întâlnirea cu mama ei că are doi fraţi vitregi. 

Când a bătut la uşă, ea a fost întâmpinată de un bărbat care s-a dovedit a fi unul dintre fraţii ei vitregi. 'I-am spus că sunt din Irlanda şi că a găsit-o pe mama aici şi l-am întrebat dacă putem să intrăm să o vedem. El a răspuns 'desigur' ', a povestit femeia de 81 de ani. Ea a afirmat că a avut o 'conversaţie minunată' cu mama ei în timpul călătoriei sale de trei zile.

'Citea ziarul când m-a văzut. I-am spus că suntem din Irlanda şi ea a spus: 'M-am născut în Irlanda'. A fost încântată şi nu mi-a mai dat drumul la mână. Nu cred că îmi voi mai reveni niciodată din fericire', a mai spus femeia.

Vezi și: Primul bar fără alcool din Irlanda, deschis la Dublin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel