O femeie din Vaslui, gravidă în 6 luni, a fost găsită moartă. Avea vânătăi pe corp
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de วัฒนา ลอยมา de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de วัฒนา ลอยมา de la Pixabay
O femeie din Vaslui, însărcinată în șase luni, a fost găsită moartă, cu vânătăi pe corp. Femeia era mama unei fetițe de patru ani.

O femeie de 46 de ani din Vaslui, care era însărcinată în șase luni, a murit în condiții cel puțin suspecte - spun rudele.

De altfel, femeia avea vânătăi pe corp, în special în zona gâtului. Rezultatul necropsiei va duce ancheta pe o pistă sau alta. 

Iubitul femeii susține că a găsit-o inconștientă și a sunat la 112. Purtătorul ISU Vaslui, Dan Ionașcu, a declarat că, 'la locul intervenţiei, echipajul a constatat că prezenta lividităţi cadaverice şi nu a mai aplicat procedeul de resuscitare. Femeia a fost declarată decedată de medic.'

Polițiștii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă și așteaptă concluziile medicilor legiști.

Cei doi erau împreună de câțiva ani și mai aveau o fetiță de patru ani, preluată pentru moment de o rudă.

O rudă de-ale victimei a spus că: 'Femeia mea a auzit gălăgie aseară, se mai certau, dar de băut beau amândoi, nu conta. S-o fi enervat, nu ştiu, o să spună legistul, dacă avea vânătăi la gât. El când bea, umblă nebun. Nu se certa cu lumea.'

Vecina celor doi a adăugat că: 'Ei nu prea se înţelegeau. Nu ştie nimeni. Nu ştiu ce e în casa omului. Mi-a spus omul, dar nu că a murit, ci că s-au bătut, era gravidă, da.', potrivit ȘtirileProTV.

Cazuri similare

Femeie însărcinată și mamă a doi copii, găsită moartă în casă, în orașul Borșa

O femeie de 32 de ani, însărcinată și mamă a doi copii, a fost găsită fără suflare în locuința sa din orașul Borșa, weekendul trecut. Surse din anchetă spuneau că femeia ar fi înghițit o cantitate mare de antidepresive.

Simona era însărcinată și mai avea două fetițe de 10, respectiv 12 ani. Ea ar fi suferit de depresie și, recent, s-ar fi despărțit și de iubit, scria vasiledale.ro.

O altă gravidă a murit săptămâna trecută, în Vrancea

O altă femeie de 32 de ani, însărcinată, a murit sâmbăta trecută în comuna Dumitrești, județul Vrancea, după ce a apucat să spună că îi este rău. Anchetatorii presupun că femeia a fost omorâtă chiar de către concubinul său. 

Un bărbat de 50 de ani, din Dumitreşti, a fost reţinut de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind bănuit că şi-ar fi omorât concubina însărcinată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, transmitea Agerpres. În cursul zilei de vineri, bărbatul a sunat la 112 afirmând că femeia însărcinată se simte rău.

"Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin apel la 112, vineri, în jurul orei 13,35, de către un bărbat din comuna Dumitreşti, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău. Din nefericire, echipajul SAJ prezent la faţa locului a constatat decesul acesteia. Activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi specialiştii criminalişti au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte", a precizat IPJ Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel