Data publicării:

O femeie din Sibiu, oprită pe stradă de doi bărbați care spuneau că sunt din Israel. Ce s-a întâmplat apoi

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
O femeie din Sibiu, oprită pe stradă de doi bărbați care spuneau că sunt din Israel. Ce s-a întâmplat apoi / Foto: Pixabay
O femeie din Sibiu, oprită pe stradă de doi bărbați care spuneau că sunt din Israel. Ce s-a întâmplat apoi / Foto: Pixabay

O femeie din Sibiu spune că a fost oprită pe stradă de doi bărbați care susțineau că sunt din Israel. 

O femeie care locuiește în Cartierul Arhitecților, situat la ieșirea din municipiul Sibiu către Cisnădie, a relatat în mediul online că soacra sa a fost abordată pe stradă de doi bărbați care susțineau că sunt cetățeni israelieni.

Aceștia i-ar fi spus că vor să îi ofere mai multe echipamente medicale. Cei doi erau bine îmbrăcați, se deplasau cu o mașină și au abordat-o politicos, însă au devenit insistenți cerându-i femeii să accepte donația și să îi conducă la domiciliul ei pentru ca ei să lase echipamentele medicale acolo, scrie ȘtirileProTv.ro.

În ciuda refuzurilor inițiale ale femeii, cei doi au continuat să insiste, dar în cele din urmă au plecat. Mai târziu, autoritățile au fost informate despre incident printr-un apel la numărul de urgență 112.

Ce au constat polițiștii

"Din cercetările preliminare efectuate a rezultat că, la data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 09.30, femeia a apelat SNUAU 112 informând despre faptul că, în aceeaşi dimineaţă, în timp ce se afla pe strada Liviu Ciulei, din Cisnădie, fusese abordată de către doi bărbaţi necunoscuţi, care ar fi pretins că sunt cetăţeni străini care donează aparatură medicală, oferindu-se să o ajute pe femeie să transporte acasă obiectele în cauză. Femeia nu a acceptat, cei doi bărbaţi plecând apoi într-o direcţie necunoscută", a transmis IPJ Sibiu.

Se pare că din verificările efectuate de către poliţişti, nu au rezultat indicii că femeia ar fi fost victima unei infracţiuni. Oamenii legii precizează însă că acesta este un mod de operare al spărgătorilor de locuinţe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel