O femeie din Prahova, racolată prin metoda "loverboy", a fost bătută, ameninţată şi lovită cu maşina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
O femeie din Prahova care a fost racolată  de niște indivizi prin metoda "loverboy", a fost supusă la chinuri inimaginabile. Ea a fost bătută, ameninţată şi lovită cu maşina.

O femeie care a fost racolată prin metoda "loverboy" în vederea exploatării sexuale a fost ameninţată, bătută şi lovită cu maşina, 12 persoane urmând a fi duse, miercuri, la audieri, în urma unei percheziţii efectuate de procurorii DIICOT Ploieşti şi poliţiştii BCCO Ploieşti, transmite Agerpres.

Potrivit DIICOT şi BBCO, în cauză s-a reţinut faptul că, în perioada iulie 2020 - aprilie 2021, un suspect, folosind metoda "loverboy", a racolat o parte vătămată, în vederea exploatării sexuale a acesteia, pe raza judeţului Prahova, în schimbul obţinerii de foloase materiale.

 

Călcată cu mașina pentru că refuza să se prostitueze



"În momentul în care victima nu mai dorea să continue, în favoarea suspectului, activitatea de prostituţie, acesta o urmărea pentru a-i menţine starea de temere şi aservire, apoi pentru a-i înfrânge rezistenţa o ameninţa şi chiar devenea violent. Astfel, pe fondul unor discuţii contradictorii, suspectul a lovit partea vătămată cu autoturismul. În urma evenimentului rutier aceasta a suferit numeroase leziuni traumatice.", spun anchetatorii.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti vor fi duse, în vederea audierii, 12 persoane. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab" Ploieşti, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel