O femeie de 100 de ani a spus care e secretul unei vieți lungi și fericite: Evitați să vorbiți cu bărbați străini și veți fi bine
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 31 ian 2023, 09:45
WhatsApp
 O femeie de 100 de ani a spus care e secretul unei vieți lungi și fericite: Evitați să vorbiți cu bărbați străini și veți fi bine / Foto: Pixabay, de congerdesign
O femeie de 100 de ani a spus care e secretul unei vieți lungi și fericite: Evitați să vorbiți cu bărbați străini și veți fi bine / Foto: Pixabay, de congerdesign
O femeie de 100 de ani a dezvăluit secretul longevității.

O femeie de 100 de ani a dezvăluit secretul unei vieți lungi și fericite: "să nu vorbești cu bărbați străini", scrie LAD Bible.

Olive Westerman a călătorit prin lume împreună cu soțul ei Sam, scriitor și ghid turistic, și a locuit în Singapore timp de trei ani. Ea a lucrat ca asistentă medicală și a spus că lucrul cu copiii i-a permis să rămână tânără la suflet. Acum, încă cu același spirit, Olive și-a sărbătorit ziua de naștere, înconjurată de cei mai apropiați și dragi ei, la căminul de bătrâni din Chester. Personalul i-a dăruit o sticlă de parfum Estee Lauder, pe care răposatul ei soț i-l oferea în fiecare an, de ziua ei.

Când a fost întrebată care este secretul pentru a trăi o viață fericită și lungă, Olive din South Kirby, West Yorkshire, a avut niște sfaturi  pentru femeile mai tinere. Ea a spus: "Evitați să vorbiți cu bărbați străini și veți fi bine".

Femeia a primit o felicitare de la Regele Charles și Camilla

"Cred că cel mai bun sfat pe care l-aș putea da este pur și simplu să fii fericit și mulțumit să trăiești, și să profiți la maximum de ceea ce ai. De-a lungul anilor, am petrecut mult timp lucrând cu copiii, iar acest lucru vă va ajuta cu siguranță să vă mențineți tineri la suflet! De fapt, nu pot să cred că acum am 100 de ani, dar mă simt uimitor", a mai spus femeia.

Femeia a adăugat că a fost "încântată" să primească o felicitare de la Regele Charles și Camilla în timpul zilei sale speciale. De-a lungul anilor, Olive Westerman  și-a făcut cu siguranță o reputație în casă pentru simțul umorului și dragostea de a călători.

În ciuda locurilor frumoase vizitate în toată lumea, Olive a spus că destinația ei preferată a fost locul în care și-a întâlnit răposatul soț. Ea a spus: "Am petrecut ceva timp în străinătate și locul meu preferat de locuit a fost Singapore - mi-a plăcut acolo".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?