O femeie care ameninţa că se aruncă de pe bloc a alunecat în timp ce vorbea cu poliţiştii. A căzut de la etajul 4
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook - SMURD. Foto ilustrativ
Facebook - SMURD. Foto ilustrativ
O femeie care ameninţa că se aruncă în gol de pe bloc a alunecat chiar în timp ce poliţiştii încercau să o convingă să renunţe. 

 O femeie care amenința că se sinucide a alunecat și a căzut de pe un bloc în timp ce vorbea cu polițiștii. Ea a supraviețuit deși a căzut de la etajul 4.

Incidentul a avut loc joi, la Reșița. În jurul orei 08.59, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o femeie aflată pe clădirea unui bloc de patru etaje din municipiul Reșița amenință că se aruncă în gol.

Imediat au fost direcționate la fața locului echipaje de poliție și un negociator din cadrul inspectoratului. Femeia a alunecat chiar în timp ce vorbea cu polițiștii.

„În jurul orei 09.15, persoana a alunecat de pe clădirea blocului, în acest moment acordându-i-se îngrijiri medicale de către echipajul SMURD și fiind în viață”, au anunțat polițiștii.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, scrie Mediafax.

O fată de 15 ani din Timişoara s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc, după ce s-a certat cu părinții

O fată de 15 ani din Timişoara s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din municipiu, transmite Agerpres. Adolescenta a fost ulterior preluată, în stare de conştienţă, de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Timiş şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit unor surse medicale, tânăra are multiple traumatisme interne, la nivelul coloanei toracice, lombare şi pelviene, dar şi contuzii pulmonare.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc din municipiu, iar la faţa locului s-a confirmat evenimentul. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificării tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului.

De asemenea, au fost sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş. Martorii spun că victima s-ar fi certat cu părinţii înainte de a recurge la necugetatul gest. Cazul vine la doar câteva zile după ce o mamă din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel