O femeie ar fi doborât o dronă rusească cu un borcan de murături
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Polina Tankilevitch)
Sursă foto: Pexels (Polina Tankilevitch)
O femeie din Kiev a aruncat de la geamul său cu un borcan de murături, doborând-o. 

O ucraineancă din Kiev a doborât o dronă rusească, aruncând cu un borcan de castraveți murați către aceasta, potrivit unui reprezentant oficial al guvernului ucrainean. 

"În Kiev, o femeie a doborât o dronă rusească de la balcon cu un borcan de castraveţi. Cum se aşteaptă să ocupe această ţară?", a scris Liubov Tsybulska, expert în tactici hibride de război, citat de antena3.ro.

Postarea s-a viralizat pe mai multe rețele de socializare. 

Zece zile de război

Ziua a zecea de război în Ucraina a început cu îngrijorări bazate pe bombardamentele Federației Ruse în apropierea centralei nucleare de la Zaporojie. Președintele Volodimir Zelenski a transmis un mesaj după incendiul de la centrala nucleară Energodar. De asemenea, președintele Emmanuel Macron s-a arătat preocupat de siguranța centralelor nucleare de pe teritoriul Ucrainei.

De partea cealaltă, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, într-o discuţie telefonică cu cancelarul german Olaf Scholz, că dialogul în favoarea păcii cu Ucraina nu este posibil decât dacă 'toate cererile ruseşti' sunt acceptate de către Kiev. De asemenea, Kremlinul a interzis accesul la Facebook și Twitter pe teritoriul Federației Ruse.

Diplomați repatriați

Statele Unite ale Americii au autorizat un zbor charter contractat de guvernul Rusiei pentru a-i repatria pe diplomaţii ruşi de la Organizaţia Naţiunilor Unite care au fost expulzaţi recent pentru abuz de privilegii de reşedinţă, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, relatează Agerpres, citînd  Reuters.

"Această excepţie specială a fost făcută în conformitate cu reglementările federale pentru a ne asigura că personalul misiunii ruse şi familiile acestora au plecat până la data la care primisem instrucţiuni" că trebuie să o facă, a declarat purtătorul de cuvânt menţionat. 

Citește continuarea LIVE TEXT aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel