O femeie anunță că nu mai tunde în salonul său persoane vaccinate împotriva Covid-19
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
O femeie refuză să mai tundă persoanele vaccinate împotriva Covid-19. Ce mesaj a lansat.

Proprietara unui salon din Australia refuză să tundă persoanele care s-au vaccinat împotriva Covid-19 și le cere clienților care s-au imunizat să își „anuleze programarea”. Conform LadBible.com, tânăra care este și însărcinată spune că a luat decizia dificilă pentru „a face ce este mai bine” pentru ea și familia sa în creștere.

Ce i-a venit femeii?

Femeia se numește Abi Lacock și a început postarea de pe Facebook în care a făcut anunțul cu „Surpriză!”. „Pentru acei clienți pe care i-am mai văzut, vă cer sincer să vă anulați imediat programările dacă v-ați făcut vaccinul Covid-19 fiindcă nu mă mai simt confortabil să primesc persoane imunizate și voi face ceea ce este mai bine pentru sănătatea mea și a familiei mele!”, se mai arată în postare.

„Le mulțumesc tuturor care și-au arătat susținerea și cu mare greutate spun că a trebuit să iau decizia aceasta”, a mai spus ea. Reacțiile au fost mixte. În timp ce unii au râs de anunțul său sau au rămas perplecși după ce au citit postarea, alți utilizatori au lăudat-o pentru „curaj”. „Felicitări și mulțumim că vă opuneți vaccinului. Aveți toată susținerea mea”, a comentat un utilizator. Nu toate mesajele au fost frumoase, fiindcă un altul a spus: „Mi se taie respirația de la câtă ignoranță și prostie arăți, îmi pare rău pentru viitoarea ta familie”.

Un nou val COVID. Au fost impuse noi restricții de către autoritățile din Sydney

Noi restricții sunt impuse pentru locuitorii din Sydney, Australia. Autorităţile australiene au ordonat sâmbătă noi restricţii, inclusiv închiderea mai multor companii la Sydney, pe fondul recrudescenţei pandemiei, în pofida mai multor săptămâni de izolare, relatează AFP, scrie Agerpres. 

Toate magazinele considerate neesenţiale vor trebui să-şi tragă obloanele la Sydney şi în suburbii, a anunţat Gladys Berejiklian, şefa guvernului statului australian Noul Wales de Sud, al cărui capitală este Sydney. Şantierele de construcţii şi-au întrerupt deja activitatea în această metropolă situată pe coasta de sud-est a Australiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel