O femeie aflată la volan a fost atacată de pasagerul din dreapta
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
O tânără aflată la volanul unei mașini a fost agresată de pasagerul din dreapta. 

O tânără aflată la volanul unei mașini a fost agresată de bărbatul care se afla pe scaunul din dreapta. Aceasta a fost scăpată din mâinile agresorului de un jandarm. Cazul a fost făcut public de Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt. 

„Felicitări colegului nostru, plutonier adjunct Miu Ionel, pentru prezența de spirit de care a dat dovadă și măsurile luate împotriva unei situații care ar fi putut avea consecințe grave.

Aseară, în jurul orei 19:00, în timp ce se deplasa către serviciu, colegul nostru a observat, pe strada Centura Basarabilor, în apropiere de Colegiul Național ”Ion Minulescu” din Slatina, că într-o mașină oprită, pasagerul de pe scaunul din față-dreapta, aflat într-o stare vădită de nervozitate aplica lovituri repetate tinerei aflate la volan.

Ionel nu a trecut indiferent, a apelat imediat dispeceratul unității și a solicitat sprijinul echipajului de intervenție. Până la sosirea acestuia, s-a asigurat că bărbatul nu o mai lovește pe tânără și a predat această situație colegilor sosiți la fața locului. Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției pentru declarații”, scrie pe pagina de socializare a instituției.

O gravidă a murit. Concubinul este bănuit de agresiune

O femeie de 32 de ani care era însărcinată a murit în comuna Dumitrești, județul Vrancea, după ce a apucat să spună că îi este rău. Polițiștii fac cercetări într-un dosar pentru moarte suspectă, iar anchetatorii presupun că femeia a fost omorâtă chiar de către concubinul său. 

Un bărbat de 50 de ani, din Dumitreşti, a fost reţinut de poliţişti, fiind bănuit că şi-ar fi omorât concubina însărcinată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, transmite Agerpres. În cursul zilei de vineri, 5 iunie, bărbatul a sunat la 112 afirmând că femeia însărcinată se simte rău.

"Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin apel la 112, vineri, în jurul orei 13,35, de către un bărbat din comuna Dumitreşti, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău. Din nefericire, echipajul SAJ prezent la faţa locului a constatat decesul acesteia. Activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi specialiştii criminalişti au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte", a precizat IPJ Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel