O femeie a născut 6 bebeluși în doar 10 minute
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
O femeie din Brazilia a uimit întregul personal medical atunci când a adus pe lume șase bebeluși în doar 10 minute.

O femeie a născut șase bebeluși în doar 10 minute. Toți cei șase bebeluși ai femeii sunt sănătoși, în ciuda faptului că mama a născut prematur, la doar 27 de săptămâni de sarcină.

Primul bebeluș, cât palma medicului

Primul dintre bebeluși a fost atât de mic încât încăpea în palma medicului, scrie Mirror. Cu toate dificultățile, toți copiii, fiind asistați la naștere de o echipă medicală formată din peste 30 de persoane (inclusiv medici specialiști și asistente), sunt sănătoși. Preventiv, personalul medical a decis să îi supravegheze pe bebeluși pentru o perioadă mai îndelungată.

Puteți viziona aici imagini impresionante filmate în timpul operației de cezariană care au surprins momentul miracolului.

                                                           

Cel mai mare număr de bebeluși la o singură naștere este de opt, cazul fiind cunoscut sub numele de "octuplii din Texas". Această naștere a avut loc în Houston, Texas, SUA, în 1998. Mama acestor copii este Nkem Chukwu și tatăl ei este Iyke Louis Udobi. Nașterea a fost realizată prin fertilizare in vitro, iar toți cei opt copii au supraviețuit și au intrat în istorie ca unul dintre cele mai mari seturi de octupli născute în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel