O femeie a murit după ce i-au luat foc hainele în timp ce făcea mâncare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
Imagine de PublicDomainPictures de la Pixabay
O femeie din Alba a murit după ce i-au luat foc hainele în timp ce făcea mâncare. Trupul neînsuflețit a fost găsit de fiul ei. 

O femeie în vârstă de 80 de ani, din Livezile, județul Alba, a murit, duminică, după ce hainele cu care era îmbrăcată au luat foc în timp ce făcea mâncare.

Potrivit Poliției Alba, femeia de 80 de ani, din comuna Livezile, a murit din cauza arsurilor care i-au afectat o mare parte din corp.

Se pare că acesteia i-au luat foc hainele în timp ce făcea mâncare.

Ea a fost gasită în curtea locuinței, de către fiul său, în jurul amiezei, când acesta s-a întors acasă.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident, transmite Mediafax.

Incident similar în Suceava, în 2019

În Suceava, în 2019, o femeie a murit după ce i-au luat foc hainele în timp ce fierbea mâncare pentru animalele din gospodărie.

În cursul zilei de 5 noiembrie 2019, femeia, în vârstă de 62 de ani, din comuna Dărmănești, s-a apropiat de un foc făcut cu scopul de a fierbe mâncarea pentru animalele din gospodărie. La scurt timp, hainele i s-au aprins. 

Veronica C. a suferit mai multe arsuri pe suprafața corpului și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava. Femeia a rămas internată la unitatea spitalicească până pe 27 noiembrie, când a murit, scria ziardesuceava.ro.

O altă femeie a fost aproape de a-și da foc la casă după ce a uitat o oală de mâncare pe foc

În luna februarie a anului 2021, o femeie din Sibiu a fost aproape de a-și da foc la casă după ce a uitat o oală de mâncare pe foc. Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost alertați atunci de fiul femeii care venea spre casă, cu privire la faptul că un fum gros iese din garsonieră.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„S-a intervenit pentru deblocarea ușii și ventilarea spațiului. Femeia de cca 52 de ani a fost găsită căzută în locuință și ii s-au acordat îngrijiri medicale, acesta refuzând ulterior transportul la spital. Intervenția promptă a salvatorilor sibieni a condus la înlăturarea pericolului de aprindere a întregii încăperi (bucătăria).”, transmitea atunci purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, potrivit oradesibiu.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel