O femeie a murit după ce a consumat alcool fără măsură
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
O româncă stabilită în Italia a murit, după ce ar fi intrat în comă alcoolică.

O tânără româncă a avut un sfârșit tragic, după ce s-a lăsat pradă consumului de alcool. Cel mai probabil, tânăra a consumat și droguri, notează Il Giorno, conform știridiaspora.ro

Femeia a fost găsită de echipajul sanitar la domiciliul unei cunoștințe, în localitatea Cassino Po di Broni, provincia Pavia (Lombardia), în comă alcoolică. După patru zile de agonie, românca a decedat, precizează sursa menționată.

Prietenul său a chemat ambulanța

Ambulanța  a fost chemată de prietenul său, după ce a constatat că se simte din ce în ce mai rău. Din păcate, medicii nu au putut face nimic, decât s-o ventileze mecanic.

Consilierii antidrog din Italia trag un semnal de alarmă cu privire la consumul excesiv de alcool. Ei spun că pandemia de Covid a creat grave tulburări emoționale, iar tinerii sunt cei mai afectați. Refugiul lor este, adesea, în alcool sau droguri, iar acest lucru le pune în pericol viața

Italia și Franța au decis să acorde consiliere psihologică gratuită persoanelor care sunt afectate emoțional, deprimate din cauza pandemiei.

Două românce minore sunt dispărute în Marea Britanie

Două românce minore sunt căutate de poliția din Marea Britanie, scrie Sky News. Cele două  fete, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, sunt verișoare.  Una dintre ele a fost văzută ultima dată pe 1 octombrie, iar cealaltă, două zile mai târziu. Minorele locuiesc în Canterbury, Kent, și Harrow, Londra. Poliția a confirmat pentru presa locală că este vorba despre două românce.

”Suntem din ce în ce mai preocupați de siguranța Andreei și a Izabelei. Credem că ar fi putut fi duse în afara Londrei de oameni care le-ar putea face rău.”, a declarat inspectorul-șef Tony Bellis.

Acesta a făcut apel la cetățeni să transmită poliției orice informație care ar putea ajuta anchetatorii.

"Aș dori să fac apel direct către Andreea și Izabela. Nu aveți probleme și există oameni care vor să vă ajute. Vă rugăm să contactați poliția sau cineva de încredere atunci când este sigur să o facă. Aș îndemna, de asemenea, cetățenii, în special pe cei din Londra și Dundee, să se prezinte dacă au informații care ne-ar putea ajuta.”, a mai spus acesta.

Pe lângă Londra și Kent, se crede că adolescenții au fost puși în situații asemănătoare și în Leicester și Dundee. Oricine vede fetele ar trebui să sune la 999. Un bărbat de 54 de ani a fost arestat în acest caz, fiind suspectat de trafic de persoane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel