Data actualizării:
Data publicării:

O femeie a ÎNCREMENIT după moartea câinelui său. S-a uitat pe camere și... a fost ca un ultim "bun rămas"

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Proprietara unui câine a rămas șocată atunci când a văzut imaginile de pe camerele de supraveghere. 

Proprietara unui patruped a avut parte de un moment emoționant, care i-a confirmat legătura puternică între om și câine. 

Carol Libutti îl avea pe Puka de 12 ani, când într-o zi și-a găsit prietenul în suferință, fără să se mai poată ridica. A decis să îi curme suferința și l-a dus la veterinar.

"Bulldogul meu englez a murit în acea zi. Avea aproape 13 ani. Puka m-a ajutat să trec prin lupta cu cancerul. Nu voi uita niciodată ziua când eram copleșită și plângeam. A sărit în patul meu și plângea cu mine! A fost acolo la fiecare pas al recuperării mele. A fost cel mai bun prieten. Eram de nedespărțit! Am ajuns acasă de la muncă în acea zi și l-am găsit incapabil să stea în picioare. Mi-am sunat copiii și am vorbit cu veterinarul. L-am ținut în brațe și am plâns cât am așteptat", a povestit femeia pentru Daily Star

Când a ajuns acasă mai târziu, s-a uitat pe camerele de surpaveghere și a văzut ceva incredibil. În camera în care stătea Puka de obicei a apărut o umbră misteriosă. Mergea în zig-zag prin camera întunecată, după care a dispărut. Carol este convinsă că a fost spiritul câinelui său care a venit să își ia rămas bun pentru ultima dată. 

(Vezi AICI VIDEOCLIPUL)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel