Data actualizării:
Data publicării:

Femeie din București, mușcată de câine. Update: Stăpânul animalului, sancționat de poliție

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
O femeie a fost mușcată de un câine în apropierea propriei locuințe.

Update:

Proprietarul unui câine care a atacat o femeie, joi, pe o stradă din Sectorul 1, a fost amendat cu 2.500 de lei, deoarece a lăsat patrupedul fără supraveghere pe domeniul public.

Potrivit unui comunicat al autorităţii locale transmis, joi, Agerpres, Serviciul Poliţia Animalelor Sector 1 din cadrul Poliţiei Locale a intervenit în acest caz la solicitarea Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.

Din primele date a reieşit că animalul a scăpat dintr-o curte. Când poliţiştii locali au ajuns la faţa locului, acolo se afla deja un echipaj de la Serviciul pentru Protecţia Animalelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Poliţiştii locali au tranchilizat câinele şi l-au amendat pe proprietarul lui, în baza hotărârii Consiliului Local al Sectorului 1 131/2008 privind constatarea şi sancţionarea unor fapte contravenţionale săvârşite de către persoanele fizice şi juridice la regimul protecţiei animalelor şi păsărilor.

Știrea inițială:

O femeie a fost mușcată de un câine în apropierea propriei locuințe, la marginea Bucureștiului, conform Realitatea Plus.

Victima este inconștientă și va fi transportată la spital.

Nu sunt cunoscute detalii privitoare la animal, dacă avea stăpân sau era câine al străzii.

Politia va începe o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel