O femeie a fost "jefuită" de un leu! Animalul i-a furat geanta cu 1.800 de dolari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Instagram Diana Fiorentinos
foto: Instagram Diana Fiorentinos
O femeie a avut parte de o experiență cu totul neobișnuită în timpul unui safari.

O femeie a trecut prin clipe de groază atunci când a fost "jefuită", la propriu, de un leu, în timpul unei excursii într-un safari. Se pare că și animalele pot fi intrigate de genți de designer, iar poșeta femeii, evaluată la 1.800 de dolari, a devenit obiectul de joacă al unui grup de lei din Zambia.

Diana Fiorentinos din New York a relatat pentru People că un grup de leoaice a reușit să-i fure geanta în timpul unei excursii prin Parcul Național South Luangwa. Femeia se afla în excursie în Zambia alături de prietena ei, Stacy, atunci când a avut loc incidentul.

„Am fost în safari de mai multe ori, însă această a fost cu adevărat cea mai sălbatică experiență pe care am trăit-o până acum”, a povestit Diana. 

                                                 

Încă de cum au ajuns în zona leilor, Diana a observat că aceștia erau destul de agitați și s-a concentrat pe fotografiat, uitând complet de bunurile sale. „Era un haos acolo și am observat târziu că leii mi-au luat geanta. Chiar nu știu cum s-a întâmplat acest lucru. Presupun că a căzut din vehiculul în care ne aflam”, a mai spus femeia. 

Diana a recunoscut că inițial a fost uimită să vadă niște lei jucându-se cu o geantă, însă a intrat instant în panică atunci când și-a dat seama că este vorba despre geanta ei. Femeia nu era preocupată doar de geantă, ci și de conținutul acesteia. Avea în poșetă acte, un iPad și un colier pe care îl purta mereu.

„Are valoare sentimentală. A aparținut bunicii mele și îl țin mereu după mine”, a spus Diana. „Leoaicele păreau să se bucure de geanta mea. Se jucau și erau destul de curioase de ce se afla înauntru. Cel mai amuzant lucru a fost că erau patru femele și un mascul. Doamnele au fost blânde cu geanta, doar o lingeau, în timp ce masculul a pus direct labele pe ea”, a mai povestit femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel