O femeie a murit în Primăria Iaşi condusă de Mihai Chirica
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
O femeie a decedat în Primăria Iaşi condusă de Mihai Chirica
O femeie a decedat în Primăria Iaşi condusă de Mihai Chirica
O femeie de 68 de ani, cu probleme cardiace, a decedat, joi dimineaţa, în holul Primăriei Municipiului Iaşi, unde venise pentru a rezolva probleme de natură fiscală. 

'Astăzi, 4 februarie, în jurul orei 10,00, la etajul 1 al Corpului B al Primăriei Municipiului Iaşi a avut loc un incident soldat cu decesul unei persoane de sex feminin, M. V., în vârstă de 68 de ani. M.V. a venit la sediu pentru a rezolva o problemă de natură fiscală, care viza regimul juridic al locuinţei în urma decesului soţului acesteia, survenit în urmă cu circa două luni. M.V. a fost îndrumată de poliţistul local care asigură accesul contribuabililor în clădire la camera 3 de la etajul 1.

Persoana s-a aşezat pe un scaun pentru a-şi pregăti documentele în vederea rezolvării problemei pentru care venise. La un moment dat, angajaţii din cadrul Compartimentului Registratură Persoane Fizice al Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni au auzit scaunul căzând şi, împreună cu mai mulţi contribuabili aflaţi în incintă, au intervenit în ajutorul femeii. Întrucât aceasta nu răspundea ajutorului oferit, un contribuabil a început să realizeze manevre de resuscitare, anume masaj cardiac', a precizat, într-un comunicat, Primăria Iaşi.

Potrivit sursei citate, din informaţiile primite de angajaţii Municipalităţii de la o vecină care o însoţea, femeia avea afecţiuni cardiace, de care avea cunoştinţă şi medicul de familie al acesteia. Echipajul de ambulanţă venit la faţa locului în urma solicitării la 112 a efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ 40 de minute şi, ulterior, a declarat decesul femeii. La faţa locului au venit şi poliţişti din cadrul Secţiei a 3-a de Poliţie pentru a constata cele întâmplate, precum şi un echipaj de la Institutul de Medicină Legală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel