UPDATE. O femeie a ajuns sub o garnitură de metrou în stația Piața Unirii 1 / Circulația a fost reluată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Captură Antena3
Foto: Captură Antena3
O femeie a ajuns, miercuri dimineață, sub o garnitură de metrou în stația Piața Unirii 1.

UPDATE 10:05: Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate miercuri dimineaţa, pentru aproximativ 30 de minute, între staţiile Timpuri Noi - Eroilor şi Eroilor - Petrache Poenaru, din cauza unei tentative de suicid, informează Metrorex, potrivit Agerpres.

"Metrorex informează că astăzi, 06.10.2021, începând cu 09:09, circulaţia trenurilor se desfăşoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în sistem pendula între staţiile Timpuri Noi - Eroilor şi Eroilor - Petrache Poenaru", precizează Metrorex.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situaţii, a fost solicitată intervenţia echipajelor SMURD şi a Poliţiei Metrou iar evenimentul este cercetat de Poliţie.

"De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: 'În aşteptarea trenului nu staţionaţi dincolo de banda de siguranţă marcată la marginea peronului", precizează sursa citată.

Circulaţia a fost reluată în condiţii normale la ora 9:37.

Știre inițială

O femeie a ajuns sub o garnitură de metrou, iar traficul este blocat în stația Unirii din București. Incidentul a avut loc miercuri și, potrivit primelor informații, femeia este în viață.

Autoritățile spun că incidentul a fost anunțat prin apel 112 în jurul orei 09.15.

Se pare că femeia s-a aruncat în fața trenului, dar anchetatorii analizează și varianta unui accident.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipe de salvatori. Se pare că victima este conștientă și cooperează cu salvatorii.

Anchetatorii fac verificări în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul prin stația Unirii este blocat, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel