O fată de 16 ani din Piatra-Neamț a înjunghiat mortal un bărbat de 30 de ani, apoi a sunat la 112. Care este motivul crimei
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O fată de 16 ani din Piatra-Neamț a înjunghiat mortal un bărbat de 30 de ani / Foto: Pixabay
O fată de 16 ani din Piatra-Neamț a înjunghiat mortal un bărbat de 30 de ani / Foto: Pixabay
O adolescentă de 16 ani din Piatra-Neamț a înjunghiat mortal un bărbat de 30 de ani.

O crimă a avut loc azi-noapte, în jurul orei 01:00, într-un bloc situat în centrul municipiului Piatra-Neamț. O fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 30 de ani, potrivit Știri Neamț. Se pare că adolescenta își căuta un loc de muncă și a fost ademenită la locuința victimei. Ajunsă acolo acesta ar fi încercat să o violeze. 

Tânăra a încercat să fugă, dar ușa ar fi fost încuiată. Pentru a se apăra a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat mortal pe individ. După incident, fata a sunat la 112 și a solicitat ajutor. Echipajele de intervenție au spart ușa, au găsit-o pe fată pe pat și pe bărbat într-o baltă de sânge, în fața ușii. Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist.

Bărbat care și-a ucis fosta soție în Capitală, prins după patru zile

Bărbatul care și-a ucis fosta soție într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei a fost depistat, luni, la patru zile după crimă.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, în data de 12 august, în jurul orei 14:00, că într-un imobil din sectorul 2 a fost găsită o femeie decedată, care prezenta mai multe răni la nivelul corpului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane, iar ancheta procurorilor și polițiștilor de la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei a continuat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, principalul suspect fiind fostul soț al femeii, la acel moment fiind dispărut. Potrivit unor surse din anchetă, citate de Realitatea Plus, bărbatul nu își recunoaște fapta și mai mult decât atât ar fi spus că: "Nici mort nu voi scoate vreun cuvânt despre tot ce s-a întâmplat".  Individul este taximetrist, potrivit Antena 3. El este absolvent de Drept și a fost jurist până acum 3 ani. Cele două fete pe care cei doi le au erau în tabără la mare și munte în momentul crimei. Mai multe detalii despre acest caz, găsești AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel