O fată de 13 ani din Argeș, în stare gravă la ATI, după ce a fost snopită în bătaie de tatăl său. Nici mama sa nu scăpat de furia bărbatului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fată de 13 ani din Argeș, bătută crunt de tatăl său / Foto: Pixabay
Fată de 13 ani din Argeș, bătută crunt de tatăl său / Foto: Pixabay
O fată de 13 ani și mama ei au ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă, după o bătaie cruntă de la capul familiei, în Argeș.

O copilă de 13 ani  din Argeș este internată în stare gravă după ce a fost bătută de tatăl său. De același tratament a avut parte și mama ei. Femeia s-a ales cu o mână ruptă și cu mai multe răni la cap, transmite Realitatea Plus. Bărbatul ar fi început să fie violent și să le lovească fără milă după o ceartă în familie. În consecință, ambele au ajuns în stare gravă la spital iar acum se află sub supravegherea medicilor. Agresorul a fost reținut și este cercetat pentru violență în familie. 

„Mama minorei era agresată și este internată în secția ATI a spitalului de pediatrie împreună cu copilul și acesta, din câte știu, are o fractură la un antebraț”, a declarat medicul Tudor Ionescu, directorul Spitalului de pediatrie din Pitești, la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Un bărbat din Argeș și-a UCIS soția și copilul în curtea BISERICII. A încercat să se sinucidă. Andreica: Statul, vinovat

 

Cele două victime, consiliate de psihologi

Momentan, cele două sunt consiliate de psihologi. Specialiștii susțin că astfel de episoade lasă consecințe grave asupra psihicului copiilor.

„Se retrag de grupul de prieteni, pot fi consecințe foarte dure, depinde de la caz la caz, depinde de personalitatea copilului de impactul pe care-l are asupra copilului bătaia. Lasă urme adânci, de regulă, ei sunt retrași social, sunt inhibați.”, a explicat psihologul Claudia Paraschiv.

VEZI ȘI: Brățările de monitorizare electronică a infractorilor au fost autorizate prin Lege

Bărbatul, reținut de polițiști

Tatăl bătăuș a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

"Un dosar penal a fost întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost reținut un bărbat de 38 de ani din Mioveni, după ce a lovit atât soția, cât și fiica minoră.", a anunțat purtătorul de cuvânt I.P.J.Argeș, Mădălina Epure.

Bărbatul va fi prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, iar fiica și soția agresorului sunt supravegheate momentan de polițiști. 

VEZI ȘI: Copil din Neamț, ținut captiv de mama sa. Protecția Copilului știa despre caz. Liviu Chesnoiu: Poliția Locală aproape că nu mai există

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel