Scene de groază în inima pădurii: O fată de 12 ani a fost înjunghiată mortal de două tinere de aceeași vârstă
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O fetiță de 12 ani din orașul german Freudenberg a fost dată dispărută sâmbătă, după vizita la un prieten. Ce au descoperit poliţiştii în padure e de necrezut!

Louise a fost găsită a doua zi înjunghiată într-o pădure de lângă o fostă gară, după o percheziție masivă a poliției germane. Procurorul Mario Mannweiler le-a declarat reporterilor că „trebuie să presupunem că infracțiunea a fost comisă de doi copii din cercul de cunoștințe (al victimei)". Cele două persoane suspecte, care au 12 și 13 ani, au mărturisit uciderea fete, a spus un ofițer de poliție citat de ABC News.

Invocând vârsta suspecților, oficialii au refuzat să ofere detalii suplimentare cu privire la identitatea, sexul, motivul lor sau dacă o cunoșteau pe victimă de la școală. Presa germană scrie, totuși, că este vorba de două fete care au înfăptuit oribila crimă, din grupul de cunoștințe al victimei. 

Cele două fete scapă de orice răspundere penală, limita de vârstă fiind de 14 ani în Germania. Prin urmare, ele nu au fost arestate, ci luate în custodia unui birou de protecție a minorilor. Poliția a spus că victima avea mai multe răni înjunghiate și a murit din cauza pierderii de sânge.

Guvernatorul statului Renania de Nord-Westfalia, unde se află Freudenberg, s-a declarat îngrozit de crimă. „Renania de Nord-Westfalia este îndurerată”, a spus Hendrik Wuest. „Este de neînțeles și insuportabil că copiii sunt capabili de asemenea acte oribile.” El a promis că autoritățile vor face tot ce le stă în putință pentru a face lumină asupra motivelor și împrejurărilor crimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel