O familie a fost sechestrată pentru o rețetă secretă de mici. Ce le-au făcut hoții celor pe care i-au găsit în casă
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Doi hoți care au intrat peste o familie din Peştişul Mare pentru a fura o rețetă de mici au fost prinși de polițiști.

Doi bărbați care în luna septembrie ar fi intrat peste o familie din localitatea hunedoreană Peștișul Mare au fost prinși de oamenii legii. O femeie și cei doi nepoți ai acesteia au fost legați la mâini, după care li s-a lipit bandă adezivă peste gură. Răufăcătorii ar fi căutat o rețetă secretă de mici pe care familie o folosește în afacerea cu mezeluri și carne. În final, hoții au plecat cu 37.000 de lei, bijuterii, ceasuri și alte bunuri.

Doi bărbați de 31 şi 33 de ani bănuiţi de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată au fost investigați de polițiști, care au făcut cinci percheziții la locuințele acestora.

„Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bărbaţi, la data de 03 septembrie 2022, au pătruns într-o locuinţă situată în cartierul Peştişul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acţiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal, legându-le mâinile şi picioarele şi aplicându-le bandă adezivă pe gură, după care au sustras din locuinţă 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri. După sustragerea acestor valori, bărbaţii au părăsit locuinţa lăsând părţile vătămate legate, acestea fiind găsite la scurt timp de un membru al familiei, care a alertat poliţiştii”, a precizat, într-un comunicat de presă, IPJ Hunedoara.

Cei doi răufăcători aveau fețele acoperite cu cagule în momentul atacului iar acest fapt a determinat o anchetă desfășurată cu dificultate, mai precizează Poliția. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă, conform Realitatea.net.

Un bărbat care a furat vin din biserică a fost prins în timp ce dormea în lăcașul de cult

Un bărbat a adormit în lăcașul de cult din care a vrut să fure vin. Acesta este din Săvineşti și a spart o biserică din localitatea Dobreni. Subinspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, a spus că asupra bărbatului a fost descoperită şi o icoană pe care a sustras-o din biserică.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta paracliserului unei biserici, din localitatea Dobreni, de unde ar fi sustras mai multe sticle de vin şi o icoană. Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Săvineşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel