"O făcea urât. Nu aș fi meritat lucrul acesta". Matilda Pascal Cojocărița, bătută de fostul soț: S-a întâmplat. N-a fost o nenorocire
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Matilda Pascal Cojocărița
Sursa foto: Facebook Matilda Pascal Cojocărița
Cântăreața de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit că a fost bătută de fostul ei soț, Ioan Cojocărița.

"Îi port respectul, acolo unde este, decedat fiind acum un an și un pic, pentru că mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume, acest copil - Alin - care îmi este suflet, îmi este grai, îmi este trup, îmi este totul. E un copil foarte bun", a mărturisit Matilda Pascal Cojocărița, în cadrul emisiunii "40 de întrebări" cu Denise Rifai, de la Kanal D.

"La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, a fost o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirabil, admirat de lume. Era un om interior, nu se exterioriza. Nu mi-a zis niciodată de ce te duci, nu mi-a zis niciodată unde te duci, nu a ținut cont cu cine mă duc, în turnee, în spectacole. Probabil că era un om interiorizat, suferea în interior și, uneori, se exterioriza prin a lovi", a declarat Matilda Pascal Cojocărița.

"S-a întâmplat, n-a fost o nenorocire"

"O făcea, cel puțin o dată, de două ori pe an, dar o făcea urât. Nu aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram omul corect. A fost primul bărbat din viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta. Dar s-a întâmplat, n-a fost o nenorocire. Mi-a rămas un prieten bun, foarte bun, tatăl copilului meu", a precizat artista în emisiunea lui Denise Rifai.

Matilda Pascal Cojocărița este căsătorită de 30 de ani cu Ștefan Cigu, pentru care a divorțat de Ioan Cojocărița.

"L-am cunoscut pe Fane și familia lui cu mult înainte. Am colaborat la foarte mult în spectacole, îi cunoșteam foarte bine năravurile. Aveam o relație de colaborare și de colegialitate foarte frumoasă. Am mers în concedii împreună, cu familia, deci, a fost o relație de familie, dacă pot spune așa. Am mers în turnee și în America”, a dezvăluit Matilda Pascal-Cojocărița. 

"Relația cu soțul meu mergea, nu scârțâia foarte tare, mai rău decât scârția înainte. La ei am văzut o familie închegată, foarte frumoasă, deci fără probleme, nu i-am văzut scârțâielile despre care se vorbește. Între timp, s-a întâmplat povestea că... ni s-au adus acuze că noi am fi împreună. Azi așa, mâine așa, poimâine așa, până într-o zi când am demonstrat că nu este așa. Și soția dânsului a părăsit familia pentru America. A divorțat și a plecat în America, ea mai mergând de câteva ori înainte în America și probabil a gândit că acolo o să-i fie mai bine”, a mai povestit artista.

"Fostul meu soț a recunoscut că noi trebuia să fim împreună de la început"

"Eu, între timp, pot să spun că am divorțat pentru Fane, cunoscându-i caracterul, cunoscându-i familia, știind că este un om bun, un om blând, un om care îmi trebuia și cu care mă simțeam protejată. Și s-a întâmplat. L-am ajutat foarte mult în ceea ce privește perioada asta de timp cât i-a fost plecată soția, el singur și așa mai departe. I-am fost un punct de sprijin, dacă pot să spun așa, și s-a închegat această relație. Ne-am atras unul pe altul”, a completat ea.

"În primul rând, eu m-am îndrăgostit de el, de talentul lui, de stilul lui de a cânta. Este un profesionist extraordinar, este un violonist extraordinar, este un dirijor și un orchestrator de excepție. Ce să spun, așa a fost viața! Și cel mai important lucru este că fostul meu soț a recunoscut că noi trebuia să fim împreună de la început. Și am rămas prieteni și ne-am vizitat până ce a plecat în lumea cealaltă”, a mai spus Matilda Pascal Cojocărița, potrivit sursei amintite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel