O deputată a devenit VIRALĂ printre tineri după ce s-a jucat Among Us
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
O tânără politiciană a devenit senzație pe site-ul de streaming Twitch după ce a făcut o transmisiune în direct în care se juca popularul „Among Us”.

Conform BBC, mai bine de 400.000 de internauți au privit simultan transmisiunea deputatului american de New York Alexandria Ocasio-Cortez, ocupând locul 3 în ierarhia platformei de streaming. Membra Congresului American le-a cerut urmăritorilor transmisiunii să voteze.

„Cred că este un mod foarte inteligent de a crește participarea la vot înainte de alegeri, mai ales printre cei greu de atras precum Generația Z”, a spus un analist al industriei jocurilor video, Louis Shorthouse. Aceasta a explicat că orice alt politician care ar încerca să transmită pe Twitch gameplay ar avea mari probleme.

Ce este „Among Us”?

Among Us este un joc online popular din genul mister, devenit viral și în România, care le cere jucătorilor să salveze o navă spațială stricată – însă, printre ei se află un impostor, care are misiunea de a sabota și de a ucide echipajul. Jucătorii trebuie să-l găsească pe impostor sau să evite să fie detectat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel