O creatură nemaivăzută, asemănătoare cu un „vârcolac”, a fost observată de camerele video ale unei grădini zoologice
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Oficialii din orașul Amarillo, Texas, au cerut miercuri ajutor cu privire la o problemă ciudată: identificarea unui animal „nemaivăzut” asemănător unui om care a fost observat în afara unei grădini zoologice, luna trecută.

O fotografie a creaturii a fost distribuită pe rețelele de socializare. Imaginea ar fi fost realizată în primele ore ale dimineții zilei de 21 mai, în fața grădinii zoologice Amarillo.

"Este o persoană cu o pălărie ciudată căreia îi place să facă plimbări nocturne? Un chupacabra? Aveți idee despre ce ar putea fi acest „OZN”?" a scris primăria orașului pe Twitter.

Membrii grădinii zoologice aruncau cu ochiul la imaginile camerelor de filmat când au dat peste imagine, potrivit lui Michael Kashuba, directorul departamentului de parcuri și recreere al orașului Amarillo. 

El a declarat joi pentru CBS News că camerele fac doar fotografii. Faimoasa poză are vedere la o zonă verde a parcului, chiar în afara grădinii zoologice, care de obicei nu e traversată. El a spus că un membru al personalului i-a trimis imaginea și, după ce a discutat cu alți colegi, au ajuns la un consens: „Nimeni nu și-a putut da seama ce este”.

„Și, astfel, am decis să luăm legătura cu comunitatea noastră pentru a vedea dacă există vreo idee despre ce ar putea fi”, a spus el.

Solicitarea a inspirat zeci de răspunsuri și cereri de probe video. Mulți utilizatori de rețele sociale au crezut că ar putea fi skinwalker - o creatură mitologică în tradiția Navajo care se poate transforma într-un animal.

„În mod clar, este un Skinwalker care trece între două densități/dimensiuni și ce loc mai bun pentru asta decât Grădina Zoologică.”, a răspuns un utilizator de Twitter.

Alții păreau să fie mai siguri de răspunsul lor. O persoană de pe Facebook a scris: „E clar că un vârcolac tânăr... nu e mare lucru”.

Kashuba a spus că niciun animal nu a fost rănit și că nimeni nu se afla la acea unitate în acel moment. Cel mai important, nu există nici un sentiment de frică, a spus el – „doar mai mult o curiozitate”.

„Este doar o imagine foarte unică într-o locație foarte unică”, a spus el pentru CBS News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel