O concurentă iUmor şi-a băgat un cui în nas. Ilona Brezoianu: Mi-a adus aminte de testele COVID-19
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Zora van der Blast, o concurentă iUmor, a stârnit comentarii spumoase după ce şi-a băgat un cui în nas. 

Şerban Copoţ a spus, în culise, că momentul îi aduce aminte de Vlad Grigorescu, unul dintre câştigătorii iUmor din sezoanele trecute. Mentalistul a avut un număr asemănător în urmă cu câţiva ani. 

În acel moment, Ilona Brezoianu a reacţionat. "Mie îmi aduce aminte de testele de COVID-19. Îţi dai seama că ăia bagă mai cu milă, dar ea ar fi luat testul şi ar fi băgat beţigaşul ăla...", a spus Ilona Brezoianu. 

"Da, da, ar fi întrebat 'dar un mop nu aveţi?'", a spus şi Copoţ. 

Cine este al patrulea jurat în prima ediţie iUmor, sezonul 12. Surpriză TOTALĂ

Noutatea celui mai nou sezon iUmor va fi prezența unui nou jurat-surpriză, în fiecare ediție, care li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. Pe lângă surpriza pe care o vor avea cei trei jurați permanenți, juratul surpriză al fiecărei ediții va fi ”ținta” unor roast-uri acide din partea unor persoane la care nici nu se va aștepta, în edițiile iRoast de miercuri, de la 20:30, înainte de Stand-up Revolution. Cine li se va alătura Deliei, lui Mihai şi lui Cheloo la masa juriului iUmor și cine va fi cel luat la roast miercurea viitoare la iRoast, telespectatorii vor afla urmărind premiera sezonului 12, vineri, de la 20:30, la Antena 1. 

"Să fie tăcut, respectuos, să nu sară calul, să nu ne deranjeze, să fie acolo în caz că vrem să îl întrebăm ceva", a spus, în glumă, Cheloo, întrebat cum şi-ar dori să fie al patrulea jurat. 

Delia nici nu a vrut să se aşeze pe scaun înainte de sosirea noului jurat. "Mă aşez în funcţie de el", a spus Delia. Mihai Bendeac, însă, şi-a păstrat locul din dreapta mesei juriului. "Rămân la margine, că eu am atacuri de panică şi atunci trebuie să mă dau aşa într-o parte şi să îmi fixez privirea de nebun undeva", a spus Bendeac. 

Surpriza primei ediţii a fost... Rodica Popescu Bitănescu. Aceasta a fost adusă să fie al patrulea jurat. În prezentare, despre aceasta s-a spus "îi recunoşti râsul oricând". 

CITEŞTE ŞI Rodica Popescu Bitănescu, "bunica" lui Cheloo la iUmor: Ştii să faci ceva, să mă distrezi? / Băi, ţi-ai adus oameni?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel