O clădire din Bucureşti s-a prăbuşit peste linia de tramvai. Circulaţia în zonă, oprită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
O clădire din Capitală s-a prăbuşit, iar resturi de moloz au ajuns şi pe linia de tramvai din apropiere. Din acest motiv, circulaţia tramvaielor a fost oprită în zonă. 

Incidentul a avut loc pe Şoseaua Progresul, informează România TV: Corpul unei clădiri s-a prăbuşit peste trotuar şi peste linia de tramvai, iar din această cauză tramvaiele 10, 25, 7 şi 11 sunt blocate în zonă. Conform imaginilor, se văd bucăţi de boloz împrăştiate în zonă. 

Martorii spun că se lucra la demolarea clădirii. Din fericire, nu era nimeni pe trotuar în momentul prăbuşirii. Se intervine acum pentru degajarea molozului de pe spaţiul public. 

O clădire s-a prăbușit în Nigeria

Cel puțin trei persoane au murit după ce o clădire de mari dimensiuni s-a prăbușit în timp ce era în construcție în orașul nigerian Lagos, transmite BBC. La fața locului au intervenit un excavator și mai mulți salvatori, dar și câțiva localnici care au căutat printre moloz și metal răsucit.

Clădirea era destinată a fi un bloc de locuinţe în cartierul de lux Ikoyi. Lucrătorul în construcții Eric Tetteh, în vârstă de 41 de ani, a declarat agenției de știri AP că echipele sale așteptau să ajungă un excavator la fața locului când clădirea a căzut brusc.

„Eu și fratele meu, am scăpat, dar sunt mai mulți oameni acolo, mai mult de 100 de oameni”, a spus Tetteh.

Un martor care lucra într-o clădire de birouri de vizavi de șantier a declarat pentru programul Outside Source de la BBC că a auzit un sunet, s-a uitat pe fereastră și „a văzut clădirea coborând literalmente etaj cu etaj”.

VEZI MAI MULTE AICI

În iunie 2021, tragedie în SUA 

O clădire de 12 etaje s-a prăbuşit în iunie 2021.

Imaginile din Surfside, partea de nord a Miami Beach, arată o grămadă imensă de moloz ce se întinde pe o latură a clădirii rezidențiale de apartamente. Cel puțin un deces a survenit în urma prăbușirii, fiind vorba de o locatară și alte 8 persoane au fost rănite.

Un bărbat care locuiește într-o clădire apropiată a fost martorul evenimentelor. „S-a cutremurat totul apoi m-am uitat pe fereastră și nu se vedea nimic, am crezut că este vorba despre o furtună sau un fenomen extrem. Când s-a lăsat praful, s-a putut vedea cum două treimi din spatele clădirii dispăruse, se prăbușise la pământ”. 

VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel