O călătorie în timp cu William Shakespeare, la TNT!
Autor: Magdalena Popa Buluc | Publicat pe: 13 iul 2017, 16:04
WhatsApp
Gianina Corondan
Gianina Corondan
Cea mai cunoscută personalitate din lume, William Shakespeare vine în această seară, de la ora 22:00, la TNT. Este vorba despre cel mai îndrăzneț serial al verii, Will o dramă neconvențională care urmărește povestea celebrului dramaturg.

Cea mai cunoscută personalitate din lume, William Shakespeare vine în această seară, de la ora 22:00, la TNT. Este vorba despre cel mai îndrăzneț serial al verii, Will o dramă neconvențională care urmărește povestea celebrului dramaturg.

(w670) Alex Bogda

Alex Bogdan

Vedetele din România s-au pregătit pentru marea lansare și au participat la un shooting inspirat de citatele shakespeariene! Printre cei prezenți s-au numărat cunoscuții actori Alex Bogdan, Diana Cavallioti, Iulia Verdeș, Olivia Niță, Nicholas Cațianis Jr, Aureliu Surulescu, artiști ai scenei muzicale autohtone Irina Rimeș, Liviu Teodorescu, Marian Vasilescu, matinalii Gianina Corondan și Radu Buzăianu, personalități ale online-ului românesc precum Diana Enciu, Alina Tănasă, Cristian Șimonca sau Noemi Meilman.

(w670) Olivia Nit

Olivia Niţă

(w670) Nicholas C

Nicholas Caţianis Jr

De-a lungul celor zece episoade, difuzate în fiecare joi seara, telespectatorii sunt invitați într-o călătorie în timp, în perioada elisabetană, pentru a descoperi viața agitată și plină de ispite a tânărului William Shakespeare, un adevărat rockstar al secolului al XVI-lea.

Personajul principal este interpretat de Laurie Davidson, distribuția fiind completată de actori precum Olivia DeJonge (The Visit, Hiding), Colm Meaney (Star Trek: Deep Space Nine,  Hell on Wheels), Mattias Inwood (The Shanara Chronicles), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd, The Twilight Saga) și Ewen Bremner (Trainspotting, Snowpiercer).

Will surprinde povestea tânărului William Shakespeare care tocmai a ajuns pe scena unui teatru din Londra secolului XVI. Într-o lume seducătoare și, în același timp, violentă, talentul său se confruntă cu rigoarea timpului. Aceasta este o versiune contemporană, interesantă și, în același timp, periculoasă a vieții lui Shakespeare, care aduce o coloană sonoră ieșită din tipare şi pune în lumină toate imprudențele, ispitele și splendoarea artistică a lui Shakespeare.

(w670) Iulia Verd

Iulia Verdeş

(w670) Radu Buzai

Radu Buzăianu

TNT este un canal de televiziune de înaltă definiţie care difuzează filme de calitate şi serii exclusive originale. Televiziunea este acasă pentru producţii ca Ultima Navă, Asediu din ceruri și Moarte în Alcatraz, având în plan de difuzare Dincolo de moarte, Brigada moravuri şi Agent X.

În plus, TNT oferă o selecție de filme apreciate de către regizori de top de la Warner Bros. si de la alte studiouri de la Hollywood, garantând o experiență variată și surprinzătoare de divertisment pe tot parcursul zilei. TNT este urmărit în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi este disponibil în 10 ţări din Europa. TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?