O aplicație tv și un card de credit, noile provocări lansate de Apple
Autor: Eduard Pascu | Publicat pe: 25 Martie 2019, 23:03
WhatsApp
Aplicatie APPLE TV - Oprah Winfrey
Aplicatie APPLE TV - Oprah Winfrey
Ceea ce se zvonea a devenit realitate. După ce a investit miliarde de dolari în conținut, Apple a lansat Apple Tv drept concurență pentru Netflix, anunță The Sun .

Într-o conferință de presă care a avut loc la Apple Park - Cupertino din California, Apple a făcut anunțul mult așteptat: o nouă aplicație TV și o carte de credit Apple.

Aplicația tv este un serviciu cu abonament pentru televiziune și filme în stil Netflix. Apple a creat, de asemenea, un serviciu de abonament Arcade pentru jocuri, un serviciu plătit pentru News + și a lansat un card de credit numit Apple Card pentru a putea accesa conținutul dorit.

"Faptul că Apple s-a concentrat în întregime pe divertisment și servicii (mai degrabă decât pe orice hardware), dar nu este o surpriză. Săptămâna trecută, Apple a anunțat o serie de noi gadget-uri, inclusiv iPad mini 5, iPad Air 3, câteva computere noi iMac și Apple AirPods noi", spune The Sun.

Vedete alese pe spânceană

"Apple a încercat întotdeauna să facă din lume un loc mai bun", a spus Tim Cook, directorul general al companiei Apple Inc care a dezvăluit că firma lansează un nou serviciu pentru a spune "povestiri grozave". "Apple a lucrat la serviciu de ani de zile, investind miliarde de dolari în conținut", a mai spus el.

"Celebritățile care participă la noul serviciu de redare TV de la Apple includ Oprah Winfrey, Octavia Spencer, Reese Witherspoon și Jennifer Aniston. De asemenea, s-a confirmat că J.J. Abrams, M Night Shyamalan și Steven Spielberg au fost cooptați pentru a produce conținut pentru acest serviciu", mai transmite The Sun.

Spielberg va produce o serie de emisiuni numite Povești Senzaționale, care vor avea o temă de science fiction. Este de așteptat ca Poveștirile Senzaționale să fie o serie de antologie, fiecare episod având un format independent - ca Black Mirror, dar mai puțin întunecat (și cu siguranță mai puțin deprimant).

Jennifer Aniston și Reese Witherspoon au urcat pe scenă și au vorbit despre Apple TV +. Acestea au precizat că se lucrează la o emisiune spectacol numită Show-ul de Dimineață. "Noi privim sincer relațiile complexe dintre femei și bărbați la locul de muncă", a spus Jennifer Aniston, vorbind despre noul ei spectacol.

Vezi și: Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Evenimentul care a atras atenţia 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?