Data publicării:

O ambulanță a luat foc în mers, în Suceava

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
O ambulanță a luat foc în mers, luni, în Suceava.

O ambulanță a luat foc în mers, luni, în timp ce mergea spre un caz medical, în Vadu Moldovei, județul Suceava. Primul care a observat fumul a fost un pompier din cadrul ISU Suceava.

Plt.adj. Lucian Grădinaru rula în spatele autosanitarei SAJ, care mergea spre un caz medical, când, pe raza localității Spătărești, pompierul a simțit miros de plastic ars și a observat că din autosanitara aflată în fața sa iese fum.

„Ambulanța a oprit pe partea dreaptă a drumului și colegul nostru i-a urmat manevra. A ieșit din mașină și s-a dus imediat să ajute echipajul SAJ. Incendiul a izbucnit la un tablou de siguranțe, aflat în cabina conducătorului auto. Șoferul ambulanței a luat un stingător, acționând asupra flăcărilor, iar Lucian Grădinaru, împreună cu asistentul SAJ, a început să evacueze buteliile de oxigen și aparatura medicală din interior”, a anunțat ISU Suceava.

Flăcările au fost stinse încă în faza de debut, astfel încât nu au fost afectate și alte componente ale mașinii.

Între timp, la fața locului au ajuns și trei echipaje ale pompierilor militari, cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, care s-au asigurat că incendiul a fost lichidat și nu mai există pericol de reizbucnire.

Bilanț provizoriu COVID-19: Numărul deceselor scade sub 200

În ultimele 24 de ore, s-au înregistratrat 2.136 de cazuri noi de COVID-19 și 195 de decese, potrivit anunțului de luni al CNCCI.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 2.136 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2.

De asemenea, au fost raportate 195 decese dintre care 16 anterioare.

Buletinul informativ va fi detaliat de la ora 13.00.

Un medic din Sudan care s-a stabilit în România în urmă cu peste 30 de ani a convins sute de persoane din județele Olt, Dolj și Vâlcea să se vaccineze anti-COVID. Potrivit RO Vaccinare, de la începutul pandemiei, el a convins sute de oameni din Dolj și din județele învecinate să se vaccineze anti-COVID. Duminică, o caravană a vaccinării a ajuns în satul Frățila și, cu ajutorul medicului sudanez, alte zeci de persoane au acceptat să se vaccineze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel