O altă perspectivă. Maia Morgenstern: Punem de un protest?! / Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Maia Morgenstern a oferit o altă perspectivă asupra unei chestiuni care, la prima vedere, ar fi stârnit revoltă.

Vineri, Maia Morgenstern a postat pe Facebook o fotografie în care apar mai multe sticle de plastic, în spatele unor blocuri.  

„Așa-i că la prima vedere / superficială privire am fi tentați să ne scandalizăm? Să ne sufocam de indignare? Să punem de-un protest ceva?!? Să ne înfiorăm de grija planetei?! Să ne cutremurăm în fața nepăsării semenilor?! Suntem gata să pornim o acțiune fermă de condamnare a tuturor celor care pun în pericol natura, viață însăși? Cu mânie justificată (proletară sau nu, nu importă, după caz), vom înfiera acest act de barbarie / barbarism și inconștiență: priviți, priviți numai! Plastic! Peste tot numai plastic! Lipsă de civilizație și de spirit civic! Priviți!....da, priviți cu atenție”, a scris Maia Morgenstern. 

Maia Morgenstern: Mi-a explicat un vecin

În continuare însă, Maia Morgenstern a atras atenția asupra faptului că, „în spatele blocurilor, dintr-un cartier oarecare, niște oameni se ocupă de grădinărit.”

Protejează și ei, așa cum știu, plantele tinere, mlădițele, arbuștii. Rădăcinile tinere sau tulpinile fragede. Bulbi sau lăstari. Până la primăvară. Să nu înghețe, să răsară”, a completat actrița.

În încheiere, Maia Morgenstern a spus că „mi-a explicat un vecin, un domn, când m-a văzut că fac poze. Nu s-a supărat, nici eu n-aveam timp: îmi făceam cei 10.000 de pași de fiecare zi. Hai, 6000.”

Așa-i că la prima vedere / superficială privire am fi tentați să ne scandalizăm? Să ne sufocam de indignare? Să punem...

Publicată de Maia Morgenstern pe Vineri, 4 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel