O altă LOVITURĂ pentru Trump. După Michigan și Pennsylvania, Nevada a certificat rezultatele
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Joe Biden și Kamala Harris, alegerea sa pentru funcția de vicepreședinte, sursă foto: Joe Biden Facebook
Joe Biden și Kamala Harris, alegerea sa pentru funcția de vicepreședinte, sursă foto: Joe Biden Facebook
După ce Michigan și Pennsylvania au validat pe Joe Biden drept câștigător al alegerilor, a urmat rândul Nevadei în certificarea rezultatelor.

Curtea Supremă din Nevada a certificat rezultatele alegerilor prezidențiale și i-a alocat lui Joe Biden toți cei 6 electori ai statului. Decizia vine la scurt timp după ce Pennsylvania, un alt stat-cheie, a certificat rezultatele (vezi AICI).

„Trump a făcut tot ce a putut pentru a opri certificarea rezultatelor în Pennsylvania, inclusiv depunerea a peste 15 procese nereușite, cel mai recent producând una dintre cele mai jenante spectacole din sala de judecată din toate timpurile, judecătorul de caz hotărând că argumentele lor au fost „fără merit” și „neacceptate ca probe”, a spus Bob Bauer, consilierul lui Joe Biden. Acesta a continuat: „Procesele lui Trump vor continua să eșueze, așa cum au făcut-o în peste 30 de cazuri, statele vor continua să certifice rezultatele lor, iar Joe Biden va fi investit în funcția de președinte pe 20 ianuarie 2021”, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel