O adolescentă de 14 ani a încercat să angajeze un asasin pentru fostul iubit
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
foto ilustrativ - Pexels
foto ilustrativ - Pexels
O adolescentă de 14 a încercat să angajeze un asasin plătit pentru a-l elimina pe fostul său iubit. 

O adolescentă de 14 ani a fost arestată după ce ar fi încercat să folosească un site web pentru a angaja un asasin care să-l omoare pe fostul ei iubit.â, scrie True Crime Daily

Poliția din Baton Rouge a anunțat că a arestat-o ​​pe adolescentă de Ziua Îndrăgostiților „pentru că a solicitat să fie ucis fostul ei iubit, în vârstă tot de 14 ani”. Suspecta ar fi încercat să folosească un site web numit „Rentahitman.com”, dar cineva de pe site a contactat autoritățile.

Site-ul folosit nu este unul real. Cererile sunt trimise poliției

Sgt. L'Jean McKneely a declarat pentru WAFB-TV: „Am desfășurat o investigație în acest sens și, pe parcursul investigației noastre, am aflat că informațiile au fost într-adevăr plasate pe site-ul web. Am luat legătura cu fetița de 14 ani și apoi am arestat-o pentru că le-a cerut să-l omoare pe fostul iubit”.

Potrivit unui raport al KGO-TV, site-ul RentaHitman a prevenit mai multe crime, deoarece fondatorul său Bob Innes trimite cererile credibile forțelor de ordine.

Innes a spus: „Site-ul web a prevenit, în esență, 150 de crime în acest moment”. WVLA-TV relatează că mama adolescentei a scos-o din închisoare. Un judecător a ordonat un examen psihologic pentru tânără. 

Caz similar în decembrie

Wendy Wein își dorea moartea fostului ei soț și nu a lăsat-o (aproape) nimic să o oprească. În iulie 2020, femeia din Michigan a dat peste un site web, Rent-A-Hitman (Angajează un asasin - trad.), care promitea să „abordeze situația ta delicată” în mod privat și în timp util, scire CNN. 

Site-ul se laudă că are aproape 18.000 de agenți pe teren, care pot îndeplini o misiune oriunde în Statele Unite. Pagina de web conține mărturii de la clienți mulțumiți, inclusiv un bărbat care a scris că Rent-A-Hitman „s-a ocupat cu promptitudine de problema angajaților mei nemulțumiți în timp ce eram plecat din oraș în vacanță”. Așa că Wein a completat un formular pe site, căutând consultanță pentru problema ei. Citește continuarea articolului și mai multe pe această temă AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel