Nutriționist, cum îți crești imunitatea și rezistența la boli
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a spus ce trebuie să mâncăm pentru a crește rezistența la boli.
„Wasabi, ghimbir și condimente din belșug pentru creșterea rezistenței la boli. Coronavirus inclus. Dacă tot a pus panica riscului de îmbolnăvire stăpânire pe noi, nu pierdeți din vedere că cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității este vitamina C. (...) Cât despre alimentație, nu uitați să includeți în meniu toate produsele picante, condimentele și rădăcinile medicinale care vă pun sângele în mișcare și au efect vasodilatator: hrean, wasabi, ghimbir, dar și turmeric, cardamon, piper etc. Tot ce încălzește și activează corpul, ne ferește și de boli", a adăugat Mihaela Bilic.
„Cât despre Coronavirus nu vă faceți griji, virusul gripal e mai aprig ca el voi întăriți-vă imunitatea și păstrați-vă optimismul", a conchis nutriționistul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News