Nutriționist: Criteriile mele pentru mici de calitate. Cum vedeți că nu au grăsime în exces
Nutriționistul Mihaela Bilic a făcut câteva precizări despre criteriile sale privind mici de calitate.
„Niciun eveniment major ce privește soarta acestui popor nu poate trece nesărbătorit - adică fără un grătar cu mici și friptură. Probabil toate popoarele au preparate din carne tocată, dar mici ca ai noștri nu există nicăieri. Uitați de hamburger, șaorma și kebab, amestecul pentru carnea de mici nu seamănă cu niciunul dintre ele.
Care sunt criteriile mele pentru niște mici de calitate?
În primul rând, să nu aibă gust puternic de usturoi, să fie cu puțină grăsime și bicarbonat, să nu cadă greu ca digestie, să nu dea arsuri și nici gustul de mici să nu fie persistent.
Cum vedeți că nu au grăsime în exces? După cum se comportă la gătit: dacă scad prea tare ca volum, adică "se topesc" nu e semn bun.
(...) Porția corectă poate varia între 2-4 sau chiar 6 bucăți - fiecare după cât îl ține cureaua”, a scris Mihaela Bilic pe contul de Instagram.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News