Nutriționist CELEBRU, ce trebuie știut atunci când prăjim carne
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Nutriționistul Mihaela Bilic a oferit câteva trucuri legate de carne pentru gospodine.

„Ce trebuie știut atunci când prăjim carne? Că nu e nevoie să mai adăugăm ulei în cratiță - cât ar fi de slabă, orice bucată de carne are un strop de grăsime, iar prin căldură acesta se va topi.

Deci nu încărcați inutil preparatul cu calorii, o lingură de ulei aduce 100cal.

Iar dacă vreți să nu fie greu de digerat, evitați prăjirea excesivă, folosiți o prăjire tip înnăbușire, cu cratița acoperită cu capac”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram.

VEZI ȘI: O ZODIE poate face cea mai mare descoperire din viața sa. După se schimbă tot


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel