Data publicării:

Nuntașul agresat de MM Stoica la Mediaș ar fi primit 300 de euro ca să tacă

Autor: DCNews Team | Categorie: Sport
WhatsApp
Mihai Stoica
Mihai Stoica

După meciul de la Mediaș, Mihai Stoica a făcut scandal la o nuntă, lovindu-l pe fratele mirelui, iar ca să evite venirea poliției și a presei, “Mache” i-a dat nuntașului 300 de euro în schimbul tăcerii.

Partida pierdută de Steaua cu Gaz Metan a avut și “prelungiri”. În momentul în care s-au întors la hotelul din Mediaș unde erau cazați, steliștii au constat că nu pot intra în clădire pe ușa principală, deoarece acolo se desfășură o nuntă. Managerul “Meme” nici nu a vrut să audă de acest lucru și a început să tragă cu putere de ușa și să bată cu pumnii și palmele în ea, scrie Mediaș Info.

La un moment dat, fratele mirelui de la nunta respectivă și-a făcut apariția și a început să-l ironizeze pe oficialul Stelei. “Pe aici intră doar câștigatorii, voi pentru că ați pierdut cu 3-0 o să intrați prin spatele clădirii”, a spus amuzat nuntașul. În acel moment, “Meme” și-a pierdut cumpatul și i-a tras un dos de palmă peste fața petrecărețului. În urma loviturii, nuntașului i-a sărit și floarea din piept, moment în care a început să țipe din toți rarunchii: “Polițiaaa! Să vină Polițiaaa! M-a bătut Stoica”.

Urletele nuntasului l-au enervat si mai tare pe Mihai Stoica: “Bate-te cu mine parte in parte! Hai, ma, parte in parte! Nu mai tipa ca o femeie”, au fost cuvintele lui “Meme”, care din cauza chipului transfigurat si al mersului de “smardoi” pe care il avea a fost poreclit “Cichician” de cei care au asistat la scena.

Cum situația scăpase de sub control, iar victima se pregătea să sune la poliție, a venit salvatorul “Manache”, om priceput în rezolvarea situațiilor de urgența, care a intervenit să aplaneze conflictul: “Hai, frate, să vorbești cu mine. “Meme” e nervos pentru că am pierdut, vorbim între patru ochi și o rezolvăm”, a spus Ianuli, care l-a convins pe fratele ginerelui să se mai linișteacă.

După lungi negocieri, “Manache” a dat palma în palma cu nuntașul și i-a băgat acestuia, discret, în buzunar în jur de 300 de euro, pentru că totul să fie dat uitării. “Uite un mic cadou pentru tinerii căsătoriți din partea Stelei”, a spus “Mache”, mândru că mâinile sale pricepute au rezolvat încă un caz delicat din viața Stelei.

Citește și: MM Stoica a bătut un nuntaş, la Mediaş, şi a încercat să convingă un şofer să treacă ilegal peste calea ferată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel